FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Veste proastă pentru Gigi Becali! Jucătorul pe care a anunțat că-l place nu mai e de vânzare

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2018 18:21

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, nu mai e atât de convins că vrea să-i vândă pe Fabbrini și Ongenda, deși în urmă cu o săptămână îi tot propunea echipelor bune din Liga 1. 

"Eu vreau să îl fac bun pentru afară. Fabbrini e un talent și mai sunt jucători de genul ăsta. Într-adevăr e ceva ascuns pentru că nu a dat randament în campionatele tari, o problemă de adaptare, de personalitate.

Un fotbalist din ăsta e ca un fruct care se coace. Dacă e bun pentru a pleca la altă echipă, va pleca, chiar dacă are contract cu mine. Fabbrini și Ongenda trebuie să rămână la Botoșani măcar un an, un an în care să devină fotbaliști.

Noțiunea mea este așa: facem spectacol, rămânem în Liga I și facem rost de bani. Banii îi faci din spectacol, din bilete, din fotbaliști, din publicitate, ca să putem să ne susținem”, a declarat Valeriu Iftime la Sport Total FM.

CITEȘTE ȘI: 

Încă un episod din "telenovela" de la Iași: » A ieșit la atac și îi pune la pământ pe Stoican și pe președintele echipei: "Din cauza asta suntem la retrogradare!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
1742401565799276
Gaby A Gator  •  29 Noiembrie 2018, 09:37
Postat de talpan_terminator pe 28 Noiembrie 2018, 21:27

Nu-i bai, Gigi face mii de transferuri. Ce contează 1-2 jucători? :))

Gigi becali este o pustulă cu puroi pe trupul fotbalului romanesc! Trebuie extirpata rapid in totalitate! Mediul creat de ciobanul ghebos se bazeaza pe coruptie, furt, pesches, ciubuc, blaturi si mai ales o necinste si un furtisag generalizat! Cum sa educi tinerii de azi!? Sa-i obisnuiesti cu valizele de mici!?? Burleneeee esti vinovat de tot ce e rau in fotbal! Tu si protejatul tau gigi bulau!!

talpan_terminator
talpan_terminator  •  28 Noiembrie 2018, 21:27

Nu-i bai, Gigi face mii de transferuri. Ce contează 1-2 jucători? :))

116530435479785
Anca Toma  •  28 Noiembrie 2018, 20:07

Toti botosanenii stiu ca Iftimie e un zgarcit notoriu care mai degraba a castigat din fotbal decat a bagat.Botosani a fost o echipa buna ca era Cornel Sfaiter un iubitor de fotbal cu adevarat .Sfaiter a fost indepartat in vara pentru ca-n club intrase bani multisori din transferuri.Fabrini e poate cel mai bun jucator din Liga 1,a ajuns din intamplare la Botosani.Va fi vandut in secunda doi.Botosani are acum un lot slab valoric din cauza acestui asa zis patron.Daca se accidenteaza cineva in aparare mai ales e jale.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează