FOTBAL  »  Superliga  »  ARESTARE

Veste-șoc: atacantul dorit de Gigi Becali, arestat pentru posesie de droguri!

Articol de GSP - Publicat joi, 10 ianuarie 2019 21:18

Atacantul camerunez Anatole Abang, 22 de ani, fost în Liga 1 la Astra, a fost arestat pe 5 decembrie în New Jersey, în apropiere de New York, pentru posesie de marijuana.

Presa din America anunță că la mai puțin de 24 de ore după ce și-a prelungit contractul cu New York Bulls, Abang și încă un bărbat au fost opriți pe o stradă din New Jersey, iar în mașina lor, poliția a găsit o cantitate de marijuna.

În New Jersey, marijuana nu este legală, iar Abang va fi judecat pe 26 februarie. Riscă inclusiv să-și piardă dreptul de a primi viza de ședere în State. 

Abang, ACUZAT DE FURT îN LIGA 1

În sezonul trecut al Ligii 1, la Astra, Abang a fost acuzat la jumătatea lunii mai că ar fi furat 1.100 de lei colegilor și le-ar fi fotografiat cardurile.

Printre tranzacțiile încercate de Abang de pe cardurile colegilor s-au numărat bilete de avion la Turkish Airlines, ceasuri de 4000 de euro și haine foarte scumpe. Totuși, el n-a apucat să se bucure de aceste bunuri pentru că i s-au cerut parolele cardurilor și tranzacțiile nu s-au mai realizat.

GIGI BECALI L-A VRUT ÎN 2018

În vara lui 2018, Gigi Becali l-a vrut pe Abang la FCSB. "Îl iert că e cleptoman. Își face bine crucea, ați văzut că e ortodox", spunea finanțatorul roș-albaștrilor . Mutarea nu s-a mai făcut după intervenția lui Edward Iordănescu, care l-a pregătit pe camerunez la Astra. Acesta l-a sfătuit pe Becali să nu-l cumpere pe Abang, explicându-i lui Gigi că are grave probleme comportamentale. 

5 goluria în 26 de meciuri la Astra a reușit Abang în sezonul 2017-2018

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  11 Ianuarie 2019, 08:10
Postat de dinamo_fan pe 10 Ianuarie 2019, 22:04

suntem toti socati. *** ala facea ce facea Lupu pe vremuri.

eh, dar Lupu nu facea precum Abang, ca pe vremea aia nu erau carduri! el se lipea de ceva maruntis din buzunare si eventual, isi mai insusea cate o sticla de tuica in preajma sarbatorilor! stiti cum era, mai primea omu` de la rude de la tara cate ceva! ba vreun porc, ba o damigeana de vin!

steaua_promoveaza
steaua_promoveaza  •  11 Ianuarie 2019, 07:11
Postat de minell73 pe 10 Ianuarie 2019, 23:27

Daca il lua fcsb, se simtea in sânul familiei printre cei doi infractori din conducere.

La Fotbal Club FCSB s.ar fi simtit ca la Universitatea de Infractiuni. Aprofunda smecheria, impostura, însușea cunoștințe avansate despre bișniță.. oho! Păcat că nu a ajuns la popesteni.

steaua_promoveaza
steaua_promoveaza  •  11 Ianuarie 2019, 07:08

Ăsta se potrivea de minune la Fotbal Club FCSB. Știa Gigi de ce îl vrea. Infractor la infractor trage.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează