FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Victor Angelescu, despre Adrian Mutu, după ce galeria a cerut demisia antrenorului: „Nu se pune problema să plece de la Rapid” + Ce spune despre Daniel Niculae

Victor Angelescu, acționar Rapid
Victor Angelescu, acționar Rapid

Articol de - Publicat miercuri, 19 aprilie 2023 16:00 / Actualizat miercuri, 19 aprilie 2023 17:20

Victor Angelescu, unul dintre acționarii Rapidului, a spus că președintele echipei, Daniel Niculae (40 de ani), și antrenorul Adrian Mutu (44 de ani) nu vor pleca din Giulești. În urmă cu câteva zile, Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, i-a cerut „Briliantului” să plece de la echipă și lui Daniel Niculae să iasă în public și să spună ce se întâmplă la Rapid, având în vedere seria de 6 meciuri fără victorie în campionat a bucureștenilor. 

Omul de afaceri a precizat că nu se pune problema ca Daniel Niculae să plece de la Rapid, întrucât fostul fotbalist este cel care l-a adus pe acesta la club și a spus că Mutu are sprijinul conducerii atât pentru restul stagiunii în curs, cât și pentru sezonul viitor. 

GSP a analizat imaginile! Cui i se adresează Andrei Borza cu expresia «p**a mea», după ce Gică Hagi l-a schimbat și a țipat la el?
FCSB - FARUL 2-1
GSP a analizat imaginile! Cui i se adresează Andrei Borza cu expresia «p**a mea», după ce Gică Hagi l-a schimbat și a țipat la el?

Victor Angelescu, acționar Rapid: „Nu se pune problema ca Daniel Niculae și Adi Mutu să plece”

„Nu există nicio șansă să se întâmple ceea ce s-a spus. Mai întâi, legat de Daniel Niculae, nu există nicio șansă să îl înlocuim. Ba mai mult, după cum știți, datorită lui sunt în club, așa că dacă s-ar pune vreodată problema, aș pleca eu cu el. Nu se pune problema să-l înlocuim pe Daniel Niculae nici acum, nici în viitorul apropiat sau îndepărtat. 

Legat de Adi Mutu, avem un președinte care decide în mare parte cine e antrenorul. Am avut discuții cu acționariatul, cu președintele și am hotărât să-i dăm credit lui Adi și acum, și în sezonul viitor, indiferent de ce se va întâmpla în ultimele 6 etape. Noi sperăm să nu avem 6 înfrângeri, ci să ne revenim și să facem cât mai multe puncte”, a declarat Victor Angelescu, la Digi Sport. 

Victor Angelescu: „Cred că mai avem șanse la cupele europene”

Ulterior, Victor Angelescu a vorbit despre șansele ca Rapidul să prindă un loc de cupă europeană la finalul sezonului: „Cred că mai avem șanse la cupele europene. Dacă CFR câștigă Cupa și locul 4 joacă barajul pentru cupele europene. Dacă reușim să câștigăm derby-ul cu FCSB cred că mai avem șanse la locul 3”. 

Victor Angelescu, acționar Rapid: „Pentru anul viitor avem o strategie clară”

Victor Angelescu a mai spus că giuleștenii și-au pregătit deja strategia pentru stagiunea următoare: „Pentru anul viitor avem o strategie clară. Avem jucători cu care discutăm, suntem în negocieri”. 

Victor Angelescu: „Era normal să avem sold-out la meciul cu FCSB”

Ulterior, Angelescu a vorbit și despre decizia de a disputa pe stadionul Giulești derby-ul cu FCSB, de duminică seara: „Era normal să avem sold-out la meciul cu FCSB. Avem un stadion, deși foarte frumos, destul de mic. Ar fi trebuit să avem unul mai mare pentru astfel de meciuri. E bine că se va juca într-o atmosferă frumoasă. 

Cu siguranță s-ar fi strâns 30-40.000 de spectatori pe Arena Națională. Am mai jucat cu FCSB acolo. Am luat decizia de a juca pe Giulești împreună cu staff-ul și cu conducerea tehnică. E altceva când jucăm acasă pentru jucători, antrenori și pentru public”. 

VIDEO. Ultrașii giuleșteni i-au cerut demisia lui Mutu! Ce s-a întâmplat pe „Oblemenco” imediat după finalul din CSU Craiova - Rapid 3-1

Citește și: 

Dan Șucu i-a decis soarta lui Adrian Mutu: „E foarte clar!”

Trei fotbaliști își joacă viitorul la FCU Craiova, în ultimele etape din play-out » Care e situația lui Nicolo Napoli

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
arnautull
arnautull  •  19 Aprilie 2023, 19:42

Angelescule, actionarule, mai multi bani au bagat superterii la defuncta Dinamo decat tu cu celalalt milionar in Rapid :D Numai gura e de voi, dar asteptati drepturile Tv si rata pe Rares mai cevaq decat aia de la Chindia

unurtr
unurtr  •  19 Aprilie 2023, 16:47

Păi normal, lățosul (pletosul) Angelescu câștigă din pariuri pe jocurile Rapidului cu piratul Niculae (care nu a lăsat suporterii să petreacă cu jucătorii la stadion promovarea pt că nu erau pirații lui de la t2 ci doar Peluza Nord). Iar toate jocurile le fac cu dinamovistul de Mutu. Dacă ar veni Șumudică cu Coman și cu Marian Iancu nu i-ar mai lăsa să-și facă treburile lor murdare, că ei sunt rapidiști adevărați! Este CANCER ceea ce este acum la FC Rapid 1923 cu pariurile!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează