FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Victor Pițurcă i-a dat o lovitură uriașă lui Gigi Becali » L-a costat transferul decarului naționalei României

Articol de GSP - Publicat joi, 15 noiembrie 2018 17:02

Alexandru Maxim (28 de ani), în prezent la Mainz, a dezvăluit că Victor Pițurcă l-a sfătuit să aleagă Stuttgart în dauna celor de la FCSB în 2013. Pițurcă era atunci selecționerul reprezentativei României. 

"În perioada respectivă au fost alte oferte din ţară, cred că toată lumea ştie. Din câte ştiu, de la cei de la Steaua am avut ofertă. Însă stând afară 4 ani de zile, la Espanyol, şi văzând ceea ce se întâmplă afară, mi-am dorit foarte mult să mă întorc în străinătate şi să prind un contract afară.

S-a petrecut totul extrem de repede, acum eram în cantonament, eram în cameră cu Gicu Grozav, discutam despre cu totul şi cu totul alte lucruri şi am primit un telefon, mi-a trebuit ceva timp să realizez ce se întâmplă. Nu ştiu decât că a doua zi eram în avion.

După ce am primit telefonul, am fost să vorbesc cu domnul Piţurcă, să-i cer şi dânsului sfatul şi ştiu că a doua zi dimineaţă eram în avion spre Germania, iar seara, târziu, în ultima zi de transferuri am semnat contractul", a declarat Maxim pentru TV Telekom Sport.

1.500.000 €a fost sumă plătită de Stuttgart celor de la Pandurii Târgu Jiu pentru achiziționarea lui Alexandru Maxim

Vezi și: Atac la Cristi Chivu! Omul care l-a descoperit a răbufnit: "De ce nu vine Cristişorul nostru să facă o academie de fotbal? I-am propus asta. Poate îmi răspunde, dacă i-a rămas un colţişor în conştiinţă"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
vasilepopa
vasilepopa  •  15 Noiembrie 2018, 20:40

Foarte frumos site-ul

Vezi toate comentariile (1)
Comentează