FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA - FCSB

Victorie importantă pentru Talpan în procesul cu Becali și FCSB: "Mie îmi place să râd la urmă, din inimă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 septembrie 2018 17:32

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a obținut o victorie importantă în procesul cu FCSB.

În procesul în care Talpan cere ca CSA Steaua să aibă palmaresul din 1947 până în 2014, judecătorii au aprobat cererea juristului ca reprezentatul clubului FCSB să fie interogat.

"Eu nu jignesc, aşa cum fac avocaţii angajaţi de FCSB. Sunt trimise pe capul meu comisii de control din Ministerul Apărării, care, în loc să mă lase să îmi pregătesc dosarele și să mă sprijine, îmi pun beţe în roate și parcă îmi caută nod în papură. Să ştiţi că eu stau până noaptea tărziu să îmi pregătesc apărările. Întotdeauna mi-am pregătit pledoariile şi întotdeauna am citit Codul de Procedura Civilă. L-am citit de zeci de ori.

Eu am făcut o cerere simplă, pe care eram sigur ca instanţa mi-o va admite. Nu ştiu la ce se referă avocaţii lui Becali când spun că e total greşită cererea mea. Până la ora actuală am demonstrat că rar mi-au fost respinse acţiunile, cererile sau apărările. Cum spuneam mai demult, îmi place să râd la urmă. Din inimă", a declarat Florin Talpan pentru Prosport.

Cel mai probabil Gigi Becali nu va fi cel interogat, având în vedere că el nu figurează în acte ca fiind patronul clubului.

Citește și: CSA Steaua - FCSB 1-4 » 3 eliminați și 5 goluri în meciul orgoliilor!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (93)
masinameaeata
masinameaeata  •  30 Septembrie 2018, 22:08

Felicitari D-le Talpan! Daca toti romanii, ar fi vazut valoarea Dvs, si toti juristii de la alte institutii ale statului, si-ar face meseria, asa cum o faceti Dvs, cu siguranta, in Romania nu se mai construia haotic, nu se daramau fabricile si uzinele, dar oamenii plang ca nu au loc de munca, dar va injura pe Dvs care denuntati pe cei care le-au furat!

304369137016465
Babali Ionut  •  30 Septembrie 2018, 21:57

Gazetar *** gsp... Asta era link pt simina halep... Si ma trimis la becali...faceti-va meseria profesionist fratilor nu in scarba... Dc va e scarba de meserie... Faceti-va taximetristi... K sunt multi taxim mai destepti k voi... Fara misto...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  30 Septembrie 2018, 13:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (93)
Comentează