FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - ACS POLI TIMIȘOARA 0-0

VIDEO ACS Poli Timișoara e tot mai departe de salvarea de la retrogradare » Cum arată ACUM clasamentul din play-out

FOTO: Ionuț Tabultoc
FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat joi, 24 mai 2018 18:59

FC Botoșani și ACS Poli Timișoara au terminat la egalitate, scor 0-0, în ultimul meci al etapei cu numărul 12 din play-out. 

Prima repriză le-a aparținut celor de la ACS Poli Timișoara. Cu șanse din ce în ce mai mici de rămânere în primul eșalon, bănățenii au riscat, însă fără a-și crea mari ocazii de gol. Repriza secundă a fost diametral opusă. Elevii lui Costel Enache au ieșit cu altă energie de la cabine, au presat, și profitând de căderea fizică a timișorenilor au ratat câteva ocazii rarisime. 

Cea mai importantă i-a aparținut lui Axente. Singur în careul de 6 metri, vârful moldovenilor a reluat slab cu capul. Mingea a fost scoasă de pe linia porții de Alin Șeroni. Finalul a fost unul pe contre. Botoșani a mai ratat câteva ocazii importante, spre dezamăgirea puținilor fani rămași până la ultimul fluier. 

FC Botoșani păstrează poziția secundă în play-out, cu un punct peste cei de la Sepsi. Timișoara este penultima, la un punct sub locul de baraj ocupat în acest moment de FC Voluntari.

"Nu ne ajută foarte mult acest punct. Doar teoretic. Se pot întâmpla multe lucruri în acest final de sezon. Chiar dacă obținem punctaj maxim, sunt șanse să retrogradăm. Azi am avut și noi câteva ocazii, a fost ceva mai bine decât meciurile precedente. Sunt încă în dubii dacă să continui sau nu la Timișoara"Răzvan Raț

"Nu știu dacă voi rămâne și la finalul sezonului. Am avut discuții cu întreaga conducere. Ați văzut cum au stat lucrurile în ultima perioadă. Ne fac bine nimănui. Sper să lămurim repede aceste speculații"Costel Enache

clasament

echipele de start

FC Botosani: E. Pap - F. Plamadă, Burcă, Miron, Acsinte - Oaidă, J. Rodriguez - M. Roman, Serediuc, Golofca - Fulop
Rezerve: I. Brînză - Dumitraş, Muşat, Moruţan, Piftor, Axente, Tincu
Antrenor: Costel Enache

ACS Poli: Straton - Melinte, Cînu, Şeroni - Ciucur, Vaşvari, Artean, Oliva - Munteanu, Drăghici, Bîrnoi
Rezerve: Smaranda - Raţ, Enescu, Zaluschi, Velcotă, Roman, Oprea
Antrenor: Adrian Neaga

 

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  25 Mai 2018, 09:32

Ce mare lucru. 2 meciuri 6 puncte si ajunge pe 4...

foxy
foxy  •  24 Mai 2018, 22:57

O sa vina si timpul retrogradarii Botosaniului!Anu asta nu!Dar sa mearga Recasu in B,ca anu trecut` Botoseii` i-au bagat la baraj!Urmeaza Voluntari si Chiajna!Asta la anu!

sibelius
sibelius  •  24 Mai 2018, 21:59
Postat de merace pe 24 Mai 2018, 21:56

Botosani nu da doi bani pe fani! Daca ar fi dat, nu i-ar fi dat puncte lui Gigi mascate sub transferul lui Golofca. Deci probabil vor da azi si meciul lui Timisoara...

Plin de specialisti care fac flotari logice. Vezi sa nu faci entorsa.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează