FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

VIDEO Adrian Ambrosie face o paralelă incredibilă: „Am pățit ca în metoda «accidentul» precum pensionarii”

Articol de - Publicat miercuri, 17 aprilie 2019 16:23

Adrian Ambrosie, președintele lui Poli Iași, a făcut o paralelă cel puțin ciudată legată de venirea lui Horia Sabo ca director general la clubul din Moldova.

„Am pățit ca în metoda «accidentul». Cineva m-a sunat și mi-a spus că s-a întâmplat nu știu ce. Iată că am pățit-o ca pensionarii (n.r. referindu-se la faptul că Sabo i-ar fi țepuit pe cei de la Iași). Războaiele astea vor fi hotărâte de instanță.

Vrem să vină un investitor care să pună bazele solide. Am discutat cu Stoican, are o clauză importantă de reziliere, dar n-am fost sunați de nimeni de la Craiova. Apele nu sunt liniștite. Cred că dacă reușim o victorie cu Chiajna vom putea să dormim mai liniștiți”, a declarat Ambrosie la ieșirea de la Adunarea Generală a FRF.


Adrian Ambrosie și Horia Sabo sunt într-un conflict deschis de câteva luni. Sabo îl acuză pe Ambrosie că vrea să distrugă echipă. În timp ce Ambrosie i-a făcut lui Sabo o plângere penală, la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT)!

Directorului general i se impută beneficiile pe care le-a acordat în perioada în care a condus clubul persoanelor care au făcut parte din echipa sa: Laurențiu Sabo, tatăl său, care a fost director economic, Tibor Selymes, ex-director sportiv, Iuliano Ene, fostul director de marketing, și Aurelian Simion, fostul manager de PR.

CE REPREZINTĂ METODA «ACCIDENTUL»

În metoda „accidentul”, infractorii sună victimele, de obicei persoane în vârstă, și le spun că un membru al familiei a fost implicat într-un accident de circulație foarte grav. Pentru a părea credibili, aceștia se recomandă drept polițiști sau medici și le cer bani de care rudele implicate în accident ar avea nevoie.

CITEȘTE ȘI

EXCLUSIV DIICOT la Poli Iași! » Adrian Ambrosie i-a făcut plângere penală directorului general Horia Sabo

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează