FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CHIAJNA 1-0

VIDEO » Astra - Chiajna 1-0 » Giurgiuvenii se impun după un final cu emoții

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 august 2017 19:05

Astra s-a impus pe teren propriu în confruntarea cu Concordia Chiajna, scor 1-0, în etapa a cincea a Ligii 1, grație golului marcat de Alexandru Ioniță. 

Căpitanul giurgiuvenilor a punctat în minutul 21, la prima ocazie importantă a primei părți, când a trimis la colțul lung o minge primită de la Balaure.

Chiajna a avut ocazia egalării cu 5 minute înainte de pauză, când Cristescu a fost blocat de Iliev, iar Belu a îndepărtat mai apoi pericolul de la poarta Astrei.

Astra a rămas în 10 cu câteva minute înainte de final, când Chipirliu, intrat pe teren în minutul 57, a văzut cel de-al doilea cartonaș galben pentru simulare.

Ilfovenii ar fi putut da lovitura în minutele de prelungire ale meciului, când Kortzorg a șutat din interiorul careului, iar balonul a lovit transversala, pentru ca apoi să cadă pe linia porții apărate de Iliev, însă scorul a rămas neschimbat.

Astra egalează la puncte FCSB și CFR Cluj și urcă pe locul al treilea, în timp ce Concordia rămâne fără victorie în acest sezon și are un singur punct după 5 etape.

Astra - Chiajna 1-0
TEXT / VIDEO
A marcat
: Al. Ioniță '21
Cartonaș roșu: Chipirliu '88

Astra: Iliev - Belu, Polczack, Bejan, Radunovici - Mrzjlak, Poljak - Vinicius, Al. Ioniță II, Balaure- Le Tallec
Rezerve: D. Lazăr, Al. Stan, Nicoară, V. Gheorghe, Erio, R. Moise, Chipirliu
Antrenor: Edward Iordănescu

Chiajna: Chiajna: Bălgrădean - Răsdan, Tipurici, Albu, Bucurică - Spehar, Kortzorg - R.Răducanu, Cristescu, Grădinaru, Pena
Rezerven: Drăghia, V. Gheorghe, Batin, Deaconu, Fota, Babici, Zeba
Antrenor: Vasile Miriuță

 
 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  09 August 2017, 19:10

Cred ca asa va fi configuratia play-off-ului de anul asta. Exact cum e in momentul de fata.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează