FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA - DINAMO 0-0

VIDEO Au chinuit fotbalul! Dinamo a făcut un meci modest cu ACS Poli, 0-0, și termină anul pe locul 7

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 18 decembrie 2017 21:57

Dinamo a obținut doar un egal în ultimul meci al anului, 0-0 pe terenul lui ACS Poli, și ratează șansa de a urca pe locul 5 în Liga 1. "Câinii" termină anul pe locul 7 și cu multe semne de întrebare privind viitorul echipei. 

FINAL » ACS Poli Timișoara - Dinamo 0-0
TEXT / VIDEO
*Salomao a fost eliminat în minutul 89 după ce a primit al doilea "galben"

Pe un teren dezastruos, cele două echipe au oferit un fotbal chinuitor în prima repriză, fără ocazii de poartă. De altfel, dinamoviștii n-au avut niciun șut pe poarta lui Straton în primele 45 de minute.

Echipa lui Miriuță s-a mai dezmorțit după pauză și a ratat două ocazii imense. Mai întâi, Rivaldinho a finalizat lamentabil dintr-o poziție ideală. Brazilianul a primit o pasă ideală de la Hanca, dar a trimis mult pe lângă.

Apoi, nou-intratul Bokila a ratat și el șansa de a obține cele trei puncte. Congolezul a șutat slab, fiind blocat de Straton deși se afla într-o poziție ideală de a marca.

Dinamo s-a aruncat în atac până la final, dar nu a mai avut ocazii notabile de gol, completând astfel o seară îngrozitoare.

Finalul a fost animat doar de eliminarea lui Salomao, care a văzut al doilea "galben" în minutul 89. Portughezul va rata astfel primul meci din 2018, cel cu CSU Craiova.

Dinamo termină anul pe locul 7, cu 34 de puncte, iar postul lui Miriuță e din nou în pericol după ce primise obiectivul de a termina anul pe loc de play-off.

ACS Poli Timișoara a acumulat 26 de puncte și încheie anul pe locul 9, șansele bănățenilor de a prinde play-off-ul fiind pur teoretice.

Echipele de start:

ACS Poli: Straton - Strauţ, Melinte, Şeroni, Ciucur - Artean (, Vaşvari - Al. Munteanu, Doman, Bîrnoi - Drăghici 
Rezerve:
Curileac, Bocşan, Croitoru, Abraw, Oprea, Hăruţ, Podina
Antrenor:
Ionuț Popa

Dinamo: Penedo - Dudea, Marici, Katsikas, Oliva - Nascimento, Mahlangu - Hanca, Rivaldinho, Salomao - Nemec
Rezerve:
Brănescu, I. Gheorghe, I. Șerban, Corbu, Nica, Moldoveanu, Bokila
Antrenor: Vasile Miriuță 

Arbitru: Adrian Cojocaru
A1: Ciprian Danșa
A2: Gabriel Stroe

 
 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (228)
zecs93
zecs93  •  19 Decembrie 2017, 15:32
Postat de randoom.__ pe 18 Decembrie 2017, 21:23

ce blat infect. imi pariez casa ca rinamo aka rusinea romaniei bate astazi.

esti *** acum daca ti-ai pariat casa :)))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  19 Decembrie 2017, 15:17

Vai de noi, playout scrie pe fruntea noastra !!! Halal echipa ba !!! Miriuta, Negoita si restu de gl0abe plecati *** mai repede, ca n-aveti treaba cu ce inseamna Dinamo !!! Huaaa !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  19 Decembrie 2017, 11:26
Postat de cpt.ahab pe 19 Decembrie 2017, 10:23

Bokila si Rivaldinho au ajuns singuri cu portarul in urma unor faze intamplatoare. Nu in urma vreunei scheme, nu in urma unei actiuni individuale consistente. Iar odata ajunsi acolo, s-au comportat ca niste diletanti. Nu terenul i-a impiedicat sa gandeasca fazele si sa execute in halul ala. Categoric, lotul este extrem de slab, dar nici nu se vede absolut nici o imbunatatire a jocului lui Dinamo, pe ansamblu. Tot sezonul asta s-a jucat numai pe hei-rup, cu foarte rare faze de fotbal autentic. Cu ambii antrenori. Te intrebi: oamenii astia ce fac toata ziua? Se antreneaza? Serios?! Ca nu-i vezi sa progreseze in nici un fel. Nici individual, nici ca joc de echipa. Impresia pe care ti-o dau acesti jucatori e ca daca ma apuc maine de fotbal, in sase luni ajung si eu sa joc la Dinamo, cu acelasi randament!

Totusi Mahlangu ,Nascimento , Hanca, Salomao sunt jucatori foarte buni.

Vezi toate comentariile (228)
Comentează