FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

VIDEO Aurică Țicleanu și Aurelian Temișan, duet inedit în direct la TV: „Blondă sau brunăăă, îmi e totuna...” :)

FOTO: Captură @TV Digi Sport +3   FOTO
FOTO: Captură @TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 martie 2019 10:44

Aurel Țicleanu (60 de ani), legenda Craiovei Maxima, și artistul Aurelian Temișan au oferit un duet inedit în direct la TV.

Momentul neprogramat a avut loc într-o emisiune matinală de la TV Digi Sport. Totul a pornit de la o declarație savuroasă a lui Țicleanu: „Pe vremea mea existau 3 reprize de fotbal: prima, a doua, iar a treia era la șpriț și la cântat. Dacă nu făceai față la ultima, nu îți găseai locul nici în primele două”.

Pentru a demonstra că nu și-a pierdut abilitățile necesare „reprizei a treia”,  Aurel Țicleanu a acceptat provocarea lansată de moderatorul emisiunii Viorel Grigoroiu și i-a ținut isonul lui Aurelian Temișan. Melodia aleasă a fost „Iubesc femeia”, a lui Cristian Vasile. 

Aurel Țicleanu a trăit apogeul carierei de fotbalist în tricoul Universității Craiova. Mijlocașul a strâns 232 de meciuri pentru Știința și a marcat 10 goluri. A îmbrăcat și tricoul echipei naționale a României în 44 de rânduri.

Ca antrenor, Țicleanu a pregătit formații de tradiție din fotbalul românesc, precum UTA Arad, Oțelul Galați sau FC U Craiova. În 2000 a încercat și postura de selecționer, pe banca naționalei din Bangladesh.

Vezi și: 

Vocea peluzei » Sepsi - CS U Craiova 0-1 analizat de fanul oltean Florin Jianu: “După mulți ani, unui alt număr 8 al Craiovei îi este interzis tricolorul, din motive misterioase”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
kordell
kordell  •  16 Martie 2019, 21:02
Postat de Szasz Andrei pe 16 Martie 2019, 13:02

Echipa taaaare...a Bangladeshului...unde a antrenat domnul Ticleanu. Cred ca aria de selectie era coplesitoare !

Iti dai seama daca nici acolo n-a rezistat .

10154976492293690
Szasz Andrei  •  16 Martie 2019, 13:02

Echipa taaaare...a Bangladeshului...unde a antrenat domnul Ticleanu. Cred ca aria de selectie era coplesitoare !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close