FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - PANDURII 1-1

VIDEO Balaur şi-a pierdut capul » Voluntari nu își revine după demiterea lui Florin Marin: doar 1-1 cu Pandurii

Balaur (în vişiniu) i-a stricat debutul lui Dinu Todoran ca antrenor în Liga 1
Balaur (în vişiniu) i-a stricat debutul lui Dinu Todoran ca antrenor în Liga 1

Articol de - Publicat luni, 13 martie 2017 00:00

Voluntari nu şi-a revenit nici după demiterea lui Florin Marin, fiind egalată după o eroare imensă a lui Ionuţ Balaur.

Ilfovenii au surprins pe toată lumea săptămâna trecută, când l-au demis pe Florin Marin, omul care i-a salvat anul trecut de la retrogradare.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Supăraţi că "Flocea" nu i-a dus în play-off, oamenii lui Pandele l-au promovat pe Dinu Todoran la statutul de antrenor principal, cu Cornel Dobre pe post de tehnician care să păcălească vigilenţa FRF.

Băieții lui Todoran sau ai lui Dobre au deschis repede scorul în minutul 26: corner bătut perfect de "decarul" Florin Cernat, direct pe capul eligibilului U21, Gabriel Deac.

Acesta a băgat mingea în poartă din interiorul careului mic și a mai a avut o ocazie importantă de a marca, dovedind că este un tânăr de urmărit în viitor. De notat și că putea să scoată în minutul 59 un penalty, dar a refuzat să cadă și a continuat faza, cu toate că fundașul Ilie i-a dat peste picioare lui Deac.

Egalarea a venit în minutul 36, după o greșeală de curtea şcolii. "Balaurul" din poarta Voluntariului îi trimite moale "balaurului" din defensivă, Ionuţ se sperie de Firţulescu, încearcă să-l dribleze, dar decarul gorjean recuperează şi îi pasează lui Surugiu, care a pus latul, simplu, pentru golul de un punct. Punct care le mai dă un pic de oxigen elevilor lui Stoican.

"Dinu Todoran este antrenorul echipei, dar nu are licență. Eu sunt secund și am licență, așa că eu răspund, cum ar veni, de rezultate"
Cornel Dobre, antrenor Voluntari

voluntari pandurii 1 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează