FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FC VOLUNTARI 5-0

VIDEO Ballade pour Mulțescu » CSU Craiova a făcut meciul perfect cu FC Voluntari, scor 5-0

Articol de - Publicat duminica, 05 februarie 2017 00:00

Trupa lui Mulțescu a evoluat armonios, parcă pe ritmurile de pian ale lui Richard Clayderman, muzicianul favorit al tehnicianului oltenilor.

Gheorghe Mulțescu a mărturisit că este un mare fan al pianistului Richard Clayderman și că îl ascultă de câte ori are ocazia, chiar și în timpul meciurilor.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Stilul romantic prin care s-a identificat muzicianul francez pare să se fi transformat într-o filozofie pentru echipa modelată de tehnicianul de 65 de ani.

Și așa cum dragostea te face să îți uiți limitele, așa s-a întâmplat și cu Ivan și compania. Terenul greu n-a contat, nici chiar adversarul.

Chiar dacă întâlneau echipa din Voluntari, care în cantonamentul din Italia a bifat câteva rezultate bune, împotriva unor echipe cu nume, printre care Piacenza sau Brescia. La fel a făcut și Craiova: a defilat în meciurile amicale, iar partida se anunța una interesantă.

Superomogenitate

Mulțescu se pare că a gestionat bine vestiarul în cantonamentul din Malta, iar relațiile impecabile de joc au început să se vadă din startul partidei. După o jumătate de oră de posesie și ocazii, golurile au început să perforeze poarta lui Bornescu, ca gloanțele dintr-un Kalaşnikov într-un poligon de antrenament. Trupa lui Marin n-a putut decât să limiteze scorul la 5-0.

Rocha a tras focul de avertisment, cu șpițul. Mingea s-a plimbat pe noroi și s-a îndreptat precis, fix lângă bară. Înainte de pauză și-a început recitalul Băluță. Prima dată l-a lansat pe Bancu, iar acesta l-a bătut pe fostul craiovean, Bornescu, cu un șut la colțul scurt.

Atac de vis

Bancu i-a întors serviciul lui Băluță, care fix ca Rocha a trimis cu șpițul, pe lângă Bornescu. În minutul 66 a avut loc un eveniment profund al acestui meci, și aici cu siguranță este mâna lui Mulțescu.

Ivan, fotbalist despre care de aproape un an se vorbește nonstop că va fi transferat afară, s-a aflat într-o poziție de 1vs1 cu Bornescu și a ales să îi paseze lui Băluță pentru a mai crește cu câteva procente șansa ca echipa sa să marcheze. Și așa a fost. 4-0!

Câteodată, în viață, se întâmplă ca generozitatea să-ți fie răsplătită, iar Ivan a avut de așteptat 14 minute. Briceag l-a servit pe atacant și acesta a trimis în poartă.

Ce am învățat din acest meci? Craiovenii nu puteau primi un impuls mai puternic pentru șansele la titlu, Briceag pare să se fi transformat în Vătăjelu, iar atacul arată impecabil, chiar și fără un vârf clasic, de careu. Poate nici Voluntariul nu a fost un adversar pe măsură, dar Craiova arată bine. Nemaipomenit de bine!

"Până în minutul 40 am crezut că e un deja-vu. Am ratat ocazii mari și credeam că e un nou scenariu pe care l-am mai văzut. Dar am fost mai preciși și am profitat și de spațiile lăsate de adversar"
Gheorghe Mulțescu, antrenor CSU Craiova

"Nu prea am reușit performanța de a marca 5 goluri într-un meci. Suntem o echipă închegată, am lucrat mult în cantonament. Dacă menținem ritmul acesta, cu siguranță că lumea ne va lua în calcul pentru titlu"
Nicușor Bancu, mijlocaș CSU Craiova

"Trebuie să fim realiști, Craiova a fost mai bună. Am primit goluri ușor, iar noi n-am reușit să marcăm. Cred că a fost un impediment și faptul că noi nu am reușit să ne antrenăm pe iarbă, din cauza zăpezilor"
Vasile Maftei, fundaș FC Voluntari

"Normal că sunt dezamăgit de joc și de rezultat. Craiova a fost mai agresivă decât noi, a câștigat mai toate duelurile. Ne-au surprins, nu ne-am repliat la timp și am făcut greșeli. Avem jucători cu experiență, dar am fost surprinși pe tranziția negativă"
Florin Marin, antrenor FC Voluntari

csu craiova voluntari 5 0

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  05 Februarie 2017, 10:30

...suntem cei mai buni dintre romani ...suntem olteni ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează