FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - BOTOŞANI 2-1

VIDEO Cadoul din botoși » Botoşaniul a jucat cu rezervele şi a cedat la Chiajna, scor 1-2. Concordia încă mai speră

Moruţan a fost singurul jucător de la Botoşani care a impresionat ieri
Moruţan a fost singurul jucător de la Botoşani care a impresionat ieri

Articol de - Publicat marti, 30 mai 2017 00:00

Botoșani a venit cu rezervele, a scos cel mai bun jucător după mai puțin de o oră și a pierdut în fața adversarului cu obiectiv clar.

Cine face mai multe puncte ia titlul, ultimele două retrogradează direct. Nu Chiajna! Asta se împământenește ca o precizare din regulament, pentru că alb-verzii sunt încă o dată aproape să se salveze dintr-un moment în care păreau retrogradați.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

De data asta nu a mai anunțat nimic Tribunalul din Lausanne, a anunțat echipa din Botoșani ce avea să se întâmple.

Grozavu a început doar cu cinci titulari din runda trecută, a condus cu 1-0, a scos cel mai bun jucător și a terminat învins.

Moldovenii au ales să-și odihnească echipa tocmai într-un meci în care Chiajna risca retrogradarea. Albaștrii au marcat primii, dintr-un penalty scos de Fulop și transformat de Hergheligiu. Koenders l-a faultat pe Fulop. Îl mai faultase și Albu pe Moruțan cu cinci minute înainte, doar că n-a dat Colțescu penalty.

Botoșani a mai avut și o bară, la un șut al lui Hergheligiu, și alte momente bune, în general produse de Moruțan, un mini-Sânmărtean de 18 ani.

Pe care Grozavu l-a scos după mai puțin de o oră. A intrat Vașvari și a intrat Chiajna în meci. Gol Cristescu. 1-1. Gol Valentin Munteanu. 2-1. Reușitele ar putea fi descrise, dar meciul întreg e de nedescris. Concordia a mai înscris o dată, un gol pe care l-a anulat greșit asistentul Gheorghe.

Chiajna bifează punctele și mai speră. Va juca la Voluntari, altă formație care ar putea fi în vacanță după ce a luat Cupa. Concordia domnește de șase ani în Liga 1. Are nevoie doar să se împiedice Timișoara și Pandurii. Sau măcar una.

”N-am înțeles repriza a doua”

Leo Grozavu a recunoscut că echipa lui s-a schimbat ciudat în partea secundă: "N-am înțeles ce s-a întâmplat în repriza a doua".

Căpitanul Tincu a susținut că de vină pentru eșec e doar forma slabă a Botoșaniului: "Au fost probleme financiare la noi, dar s-au rezolvat. Facem greșeli copilărești și adversarii ne taxează, adunăm rezultatele slabe. Moruțan e talent, dar mulți s-au născut talente și... n-au mai confirmat ce se credea. Ar trebui să muncească enorm!".

"Leo Grozavu dansa ca Fred Astaire în prima repriză, nervos că a greșit Buș. În a doua a stat liniștit pe bancă. Prea s-a întors totul după pauză! Nu zic blat, zic farsă, caraghioslâc!"
Radu Paraschivescu, la DigiSport

"Rămânem cu șansa a treia la salvare, depindem de ce fac Timișoara și Pandurii. Cred că Botoșani e cea mai bună echipă din playout. Nu cred că mai riscă cineva pușcăria pentru blaturi!"
Dan Alexa, antrenor Chiajna

"Mergem să batem la Voluntari și sperăm să piardă Timișoara și Pandurii. Noi jucăm ca românii, după ce suntem conduși"
Marian Cristescu, mijlocaș Chiajna

"Chiajna și-a dorit foarte mult să câștige. Și noi, dar nu foarte mult. Batem în etapa viitoare, cu Pandurii!"
Andrei Hergheligiu, atacant Botoșani

"În pauză vorbeam între noi că suntem retrogradați. Un gol atât de important n-am mai marcat în viața mea! E interesant că noi, Timișoara și Pandurii jucăm cu toții în deplasare în ultima etapă"
Valentin Munteanu, mijlocaș Chiajna

chiajna botosani 2 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează