FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Ce a postat pe Instagram iubita lui Florinel Coman, după imaginile cu atacantul de la FCSB hărțuit pe străzile Bucureștiului

Articol de GSP - Publicat joi, 29 august 2019 09:12

Florinel Coman (21 de ani), starul celor de la FCSB, a fost protagonistul unor imagini șocante, GSP.RO publicând ieri clipul în care tânărul fotbalist este agresat și insultat de câteva persoane necunoscute într-un supermarket din București. 

Imaginile publicate par să o fi afectat pe Ioana Timofeciuc, iubita fotbalistului, cea care i-a fost alături lui Florinel Coman în cele mai importante momente ale carierei acestuia. Pe contul său de InstaStory, aceasta a postat o fotografie în care părea că a plâns după ce a văzut imaginile cu tratamentul la care a fost supus iubitul său.

Pasionanta brunetă a adăugat și o scurtă descriere engimatică la fotografie: „De ce?”, a scris aceasta, nedumerită și ea de motivul pentru care prietenul său a fost ținta unui grup de necunoscuți. 

VIDEO Ce a postat pe Instagram iubita lui Florinel Coman, după imaginile cu atacantul de la FCSB hărțuit pe străzile Bucureștiului

Agresat la un butic de cartier

Gazeta Sporturilor a intrat în posesia unor imagini șocante în care apare starul FCSB, Florinel Coman, în timp ce este agresat verbal de mai multe persoane neidentificate, la un butic de cartier. 

Filmarea începe în timp ce Coman, îmbrăcat în echipament albastru cu sigla lui Chelsea, este cu spatele și cumpără ceva de la un magazin mic de cartier. 

Cel care îl filmează spune: „Nici nu vă vine să credeți cu cine sunt aicea! Bă, nenorocitule, bă! Ăsta e îmbrăcat cu Chelsea, să moară viața mea! Uitați-l pe Mbappe, să moară…”

Vezi și: 

VIDEO EXCLUSIV Florinel Coman, agresat verbal și filmat la un butic de cartier: “Bă, nenorocitule, visezi la Chelsea?! Mbappe, să moară viața mea…”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (21)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  29 August 2019, 12:10

aia care l-au luat la misto s-au bucurat cand echipa nationala a Romaniei s-a calificat la JO2020 care se vor desfasura la Tokyo ?

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  29 August 2019, 11:16
Postat de Bogdan Bogdan pe 29 August 2019, 10:37

N am inteles faza cu ba nenorocitule și etc .. ok, sunt dinamovist convins și n -o sa înghit niciodată vreun *** , dar de aici pana la jignit și înjurat pe strada e cale lunga .. ce se întâmpla pe stadion , rămâne pe stadion .. nu mai zic de faptul ca Florinel a marcat 2 goluri pe care o sa le țin minte toată viața mea , indiferent cât de dinamovist as fi , el a marcat împotriva Angliei și ne a calificat in semifinalele unui turneu final , fie el și under 21..și romanii așa ii multumesc , pfff ..țara in care votanții PSD fac legea , nu se mai face bine din păcate :( ..Florinele , dacă citești comentariile , capul sus ...nu ți pot ura succes cu fcsb diseară pt ca n am cum sa țin cu Steaua/fcsb niciodată ,in nicio împrejurare ..capul sus și nu lasă răutățile sa te afecteze ;)

Nu cred ca vorbim de suporterii unei echipe ci de 2-3 bizoni care frecventeaza hanul drumetului si au crezut ca par smecheri daca fac misto de Coman. Mai ales dupa Euro U21, este o imbecilitate sa te iei de el. Urasc FCSB-ul din tot sufletul, insa ce sa ai cu jucatorii? Frumoasa atitudinea lui Coman care nu le-a dat apa la moara si si-a vazut de treaba.

2379257818823242
Marian Zac  •  29 August 2019, 09:57

Asta e stirea principala pe site? Un story de instagram al unei pustoaice?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează