FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - JUVENTUS BUCUREȘTI 2-0

VIDEO CFR o învinge fără emoții pe Juventus, 2-0, și termină turul pe primul loc. Culio a transformat al șaselea penalty al sezonului pentru clujeni!

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 octombrie 2017 19:55

CFR Cluj a terminat turul Ligii 1 cu dretul, obținând o victorie reconfortantă în fața codașei Juventus București, scor 2-0.

CFR Cluj - Juventus București 2-0
Au marcat: Al. Păun '29, Culio 83 p. 
TEXT / VIDEO

Echipa lui Dan Petrescu nu a forțat în niciun moment pe durata meciului, dar chiar și așa a condus partida autoritar. CFR a deschis scorul în minutul 29, prin Alexandru Păun, care a înscris printr-un șut superb de la 16 metri. Păun a reușit astfel primul gol din actuala ediție de Liga 1.

Bucureștenii au ratat o ocazie importantă în minutul 56. Beța a trimis pe lângă poartă din careu, deși se afla într-o poziție favorabilă.

CFR i-a dat lovitura de grație lui Juventus în minutul 83, când argentinianul Culio a transformat fără emoții o lovitură de pedeapsă.

A fost cel de-al șaselea penalty primit de CFR în actualul sezon și cel de-al cincilea gol al lui Culio, toate de la 11 metri.

Clujenii termină turul pe primul loc, cu 32 de puncte, în timp ce Juventus continuă parcurzul dezastruos din Liga 1. Bucureștenii nu au nicio victorie, strângând doar patru puncte în primele 13 etape

6.218
au fost prezenți la meciul disputat pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" 

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Boli, Vinicius, Camora - Djokovici, Hoban - Deac, Culio, Al. Păun - I. Balde
Rezerve: Duka, U. Vera, Luchin, Nouvier, Peteleu, A. Chiriță, D. Nistor
Antrenor: Dan Petrescu

Juventus București: Drăghia - Beța, Wallace, Benga, Fl. Ștefan - Mihăescu, Bărbulescu - Călințaru, Sesar, Carabela - Măzărache
Rezerve: Stoian, Stoenac, Dzalamidze, Țâră, Băjenaru, C.Petre, Zaharia
Antrenor: Marin Barbu

Arbitru: Andrei Antonie
A1: Daniel Mitruți
A2: Ferencz Tunyogi

 
 

CFR Cluj se află pe primul loc, cu 20 de puncte, și are trei victorii în ultimele patru meciuri.

De partea cealaltă, Juventus e codașa ligii 1. Echipa bucureșteană nu are nicio victorie până acum, strângând doar patru puncte.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
ray51
ray51  •  02 Octombrie 2017, 09:20

Sincer nu ma asteptam ca o echipa nou promovata sa joace atat de slab. Ce fel de liga a II-a avem? De ce e asa de mare discrepanta? Cine sunt 'sforarii' care au adus in prim planul ligii I nu mai putin de 5 echipe din Bucuresti si zona limitrofa?

827404030670600
Takacs Gyorgy  •  02 Octombrie 2017, 08:15

slujile!! penali sunteti ca si penalul de ***!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1457239794357835
Darius Salagean  •  01 Octombrie 2017, 22:50
Postat de samertx pe 01 Octombrie 2017, 21:54

Acum este favorizată.

Daca sti cumva, luminatia ta, cate penalty-uri are fc5b iti acord nota de trecere.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează