FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAȘ

VIDEO Continuă războiul declarativ dintre Edi Iordănescu și Mircea Rednic: „S-a băgat în lucruri care nu-i aparțin, nu-i permit!”

Articol de GSP - Publicat luni, 13 mai 2019 17:18

Edi Iordănescu (40 de ani) nu a trecut încă peste declarațiile făcute de Mircea Rednic (57 de ani) în legătură cu echipa sa, Gaz Metan Mediaș.

  • Gaz Metan Mediaș - Poli Iași se joacă marți, de la ora 21:00, în runda cu #9 din play-out

Rednic l-a acuzat pe Iordănescu că se victimizează și că problemele financiar de la Gaz Metan s-ar îndrepta dacă Edi ar scoate bani din propriul buzunar, așa cum face tehnicianul lui Dinamo.

 

„A fost o declaraţie a domnului Rednic care cred că s-a băgat în lucruri care nu îi aparţin şi nu l-am înţeles de ce, eu am răspuns la treaba asta. Ce s-a întâmplat aici, financiar, rămâne aici.

Nu primesc lecţii şi sfaturi de la persoane care nu au calitatea să mi le dea. Dacă vrea să vorbim despre alte lucruri, putem să vorbim, putem să bem şi o cafea împreună, putem să ne povestim şi viaţa, dar eu nu mă bag în treburile altora şi nu le permit altora să se bage în treburile mele”, a spus Iordănescu într-o conferinţă de presă.

„Edi putea să împrumute clubul și plătea jucătorii. Decât să ieșim și să ne plângem, mai bine faci ceva. Îi lua înapoi din drepturile TV. Ce, Edi nu are bani?!”
Mircea Rednic, Dinamo

Citește și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

DINAMO - GAZ METAN 2-0 // Mircea Rednic l-a îndemnat pe Edi Iordănescu să ajute echipa: „Ce, Edi nu are bani?!” » Răspunsul a venit imediat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
1358139417544674
Ionita Viorel  •  14 Mai 2019, 12:38

Lasa=mă că nici cu Rednic nu mi=e rușine se crede și ăsta mare antrenor... O nulitate!

623402441132770
Emin Baisa  •  14 Mai 2019, 04:43

Mare *** de antrenor ești Edi Iordănescu ,noroc cu tactu că pupă icoanele!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky2
rocky2  •  13 Mai 2019, 22:27

Nu va mai luati de Edy, intra acum pe mana lui Gigi si nici nu banuieste cate si cate va permite! Fara numar as zice!:)))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează