FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

VIDEO Cristiano Bergodi face radiografia Ligii 1: „Campionatul e mai slab decât în 2005” » Ce spune de lupta la titlu

Cristiano Bergodi // FOTO: Raed Krishan
Cristiano Bergodi // FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 24 ianuarie 2019 13:41

Antrenorul italian Cristiano Bergodi, 54 de ani, a vorbit pentru Gazeta Sporturilor despre revenirea în Liga 1 și despre motivele pentru care a ales-o pe FC Voluntari, ultima clasată din Liga 1.

  • Corespondență GSP din Turcia

„Am decis să vin aici pentru că iubesc meseria de antrenor. Îmi place foarte mult. Am primit o propunere de la FC Voluntari și m-am gândit pentru puțin timp. Am decis imediat să vin în România pentru că m-am simțit foarte bine aici. M-am uitat la câteva meciuri ale echipei și am văzut că se pot face lucruri foarte bine. Putem face treabă bună”, a declarat Cristiano Bergodi pentru Gazeta Sporturilor.

 

„Campioantul e mai slab”

Bergodi a vorbit și despre Liga 1, spunând că, în prezent, campionatul românesc este mai slab decât în trecut.

Din punct de vedere tehnic, fotbalul din România e mai slab acum decât în 2005, când am venit eu. Atunci erau jucători de o valoare mai mare. La Dinamo erau Niculescu și Dănciulescu, dar și Steaua și Rapid aveau jucători de valoare. Erau și echipele de tradiție.

Probabil că acum există o generație mai puțin bună, dar campionatul mi se pare bun, din punct de vedere tehnic și al agresivității. Nu cred că există o favorită certă la titlu. CFR are un antrenor bun, dar și jucători  experimentați. Și Steaua cu Teja se poate lupta cu CFR. Și Craiova e bună. Devis Mangia e un antrenor bun”, a adăugat antrenorul italian.

„Nu e ușor ca fotbaliștii români să ajungă în Italia. Sper să se întâmple asta. Acolo e un campionat foarte puternic din punct de vedere fizic. Nu e ușor pentru jucători. Răzvan Marin merită să joace în Italia. Mi-ar plăcea asta, dar îi va fi greu” Cristiano Bergodi

Citește și:

Cristiano Bergodi se miră că FCSB a reușit o asemenea afacere: „Mă uimește transferul lui Stoian! E foarte, foarte bun!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
comedy.central
comedy.central  •  24 Ianuarie 2019, 15:45
Postat de comedy.central pe 24 Ianuarie 2019, 15:44

Campionatul este mai slab pentru că cooperativa lui gigi becali e mai mare!! Cu cat patrund mai multi cumetri gigisti in play-off cu atît fotbalul coboară in derizoriu si amatorism!! Traiasca comunele suburbane gigiste!! Cum sa mai ai fotbal???/

Fotbalul nostru este un fotbal gigist, de cumetrie!!

comedy.central
comedy.central  •  24 Ianuarie 2019, 15:44

Campionatul este mai slab pentru că cooperativa lui gigi becali e mai mare!! Cu cat patrund mai multi cumetri gigisti in play-off cu atît fotbalul coboară in derizoriu si amatorism!! Traiasca comunele suburbane gigiste!! Cum sa mai ai fotbal???/

103556593955789
Clau Alex Berdei  •  24 Ianuarie 2019, 15:12

CAMPIONATU E SLAB,PUNCT!Vor bani de la televiziunui,dar cand vine vorba de proiecte serioase ,sintem praf!Spectacol-zero barat,performante in cupele europene-in vise.Sper sa le-o traga televiziunile ,poate asa o sa inteleaga si'conducatorasii' din fotbalul Romanesc ,ca asa nu merge.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează