FOTBAL  »  Superliga  »  CSM POLI IAȘI - CSU CRAIOVA 1-2

VIDEO CSU Craiova câștigă la Iași, 2-1, și o egalează în clasament pe FCSB » Băluță a adus golul victoriei cu 15 minute înainte de final

FOTO: Mediafax
FOTO: Mediafax

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 octombrie 2017 17:41

CSU Craiova  s-a impus pe terenul lui CSM Poli Iași, scor 2-1, și a egalat-o în clasament pe FCSB, ambele având 29 de puncte. 

Oltenii au deschis scorul după doar 15 minute, la capătul unei faze extrem de frumoase. Lansat ideal de Burlacu, Gustavo l-a învins fără emoții pe Kelava.

După doar un minut, ieșenii au avut o șansă bună de a egala, dar Panțîru a trimis pe lângă poartă dintr-o poziție bună, după centrarea lui Andrei Cristea.

În minutul 18, CSM Poli Iași a avut o nouă ocazie importantă de a egala, dar Jo Santos a trimis pe lângă poartă din interiorul careului.

Ieșenii s-au năpustit în atac și au reușit să egaleze în cele din urmă în minutul 67, când Calancea a fost învins de propriul fundaș, Tiago Ferreira, care a respins defectuos o centrare în proprie poartă.

Echipa moldoveană a beneficiat astfel de cel de-al patrulea autogol din actualul sezon, după cele din meciurile cu Concordia Chiajna, 1-0, Juventus București, 2-2, și FC Voluntari, 2-1.

Totuși, oltenii au revenit în avantaj după golul vedetei Băluță, care a reluat imparabil centrarea bună venită din partea dreaptă, de la Martici, cu 15 minute înainte de final. 

În urma victoriei, CSU Craiova a acumulat 29 de puncte, oltenii situându-se pe locul trei, la egalitate cu FCSB, dar cu golaveraj mai slab.

De partea cealaltă, CSM Poli Iași rămâne pe locul 10, cu 15 puncte. Trupa moldoveană are o singură victorie în ultimele șapte meciuri, iar scaunul lui Stoican e în pericol!

CSM Poli Iași - CSU Craiova 1-2
Au marcat: Tiago Ferreira a.g. '67 / Gustavo '15, Băluță '76
TEXT / VIDEO

Echipele de start:

CSM Poli Iași: Kelava - Tiago de Almeida, M. Mihalache, Frăsinescu, A. Sin - Bădic, K. Qaka - Platini, Jo Santos Oliveira, Panțîru - An. Cristea (cp)
Rezerve:
Koșelev, Ștefănescu, Moldovan, Vremea, Pedro Mendes, Moisi, Spătaru
Antrenor: Flavius Stoican

CSU Craiova: Calancea - Niko Datkovici, Kelici, Tiago Ferreira - Ivan Martici, Mateiu, H. Zlatinski, N. Bancu - Gustavo, Băluță, Burlacu
Rezerve:
Mitrovic, Briceag, Screciu, Roman II, Popov, Dimitrov, Mihăilă
Antrenor:
Devis Mangia

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
valyomanyd
valyomanyd  •  14 Octombrie 2017, 21:28
Postat de americanu197 pe 14 Octombrie 2017, 20:53

ce dubios a fost autogolu ala

Nu asa ca ala era pe blat ? :))))

eugen76_pan
eugen76_pan  •  14 Octombrie 2017, 21:20

bravo baieti! marsaluim spre titlul nr5!

saviola2_8
saviola2_8  •  14 Octombrie 2017, 20:53

oooo, frumos gol baluta! slab marcajul! hai iasi-ul, hai cu egalarea:D

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close