FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - POLI IAȘI 5-2

VIDEO Descătușare! Viitorul a spulberat-o pe Poli Iași, 5-2, iar Țucudean a marcat de 4 ori!

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 septembrie 2017 16:55

Viitorul a câștigat cu scorul de 5-2 meciul cu Poli Iași de pe teren propriu, în etapa nu a 13-a a Ligii 1, la capătul unui meci în care Țucudean a marcat de patru ori.

Atacantul de 26 de ani a avut nevoie de doar 15 minute pentru a deschide recitalul campioanei, după ce mai ratase două ocazii importante în startul partidei.

Poli Iași a egalat trei minute mai târziu, prin Luis Platini, și a dat semne de revenire, dar Țucudean a mai înscris de două ori, în minutele 40 și 43, pentru ca înainte de pauză Chițu să puncteze și el și să ducă scorul la 4-1.

La reluare, Țucudean a marcat și al patrulea său gol, minutul 50, pentru ca zece minute mai târziu să fie schimbat de Gheorghe Hagi.

Jo Santos a redus din diferență pentru oaspeți cu 20 de minute înainte de final, dar Viitorul s-a impus fără probleme și a depășit-o pe Dinamo în clasament, ajungând până pe locul 7, la o poziție în spatele locurilor de play-off.

FINAL » Viitorul - Poli Iași 5-2 (VIDEO)
Au marcat: Țucudean '15, '39, '42, '50, Chițu '44/Platini '18, Santos '70

Echipele de start:

FC Viitorul: Rîmniceanu - Lopez, Țîru, Horj, Ganea - Cicâldău, Mladen, Vînă - Eric, Țucudean, Chițu
Rezerve: Buzbuchi - De Nooijer, Mățan, Hodorogea, Drăguș, Dumitrescu, Băluță
Antrenor: Gheorghe Hagi

Poli Iași: Kelava - Bosoi, Moisi, Bădic, Sin - Qaka, Mendes - Kizito, Platini, Jo - Cisse
Rezerve: Koselev - Panțîru, Vremea, Ștefănescu, Moldovan, Spătaru, Chelaru
Antrenor: Flavius Stoican

Arbitri: George Rădulescu (București) - Vasile Marinescu (București), Dragoș Iliescu (Craiova); rezervă: Iulian Dima (București)

 
 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
masinameaeata
masinameaeata  •  01 Octombrie 2017, 01:10

Portarul de la CSM Iasi(Kelava) a jucat sau joaca la Viitorul? M-am distrat de minune cum sarea in sus cu mainile pe langa corp de ziceai ca sare la cap precum un jucator de camp si nu este portar. A primit gol pe coltul scurt, iar cand Tucudean a sutat la poarta la unul din goluri s-a aruncat in partea opusa sa fie sigur ca se marcheaza. Halal portar! Ar trebui legitimat la Viitorul, sau urmeaza?

masinameaeata
masinameaeata  •  01 Octombrie 2017, 01:05

Are dreptate Hagi, daca nici acum cand portarul advers se arunca in directia opusa din care venea mingea, cand nu ridica mainile de ziceai ca-i jucator de camp si nu portar, este normal sa-i critice. Pai daca nici acum nu castiga, cand sa castige, ca daca Poli Iasi avea un portar normal, chiar si un junior in poarta fara experienta, dar care sa-si apere corect sansele, nu cred ca ar fi castigat Viitorul!

turbozero
turbozero  •  30 Septembrie 2017, 21:51
Postat de lupu68 pe 30 Septembrie 2017, 20:51

@ares123 Doamne apara si pazeste! Ce intrebare mai e si asta?!? Aproape orice copil de gradinita stie ca, pentru a fi un hattrick, cele 3 goluri trebuie sa fie CONSECUTIVE, fara ca un coechipier SAU UN ADVERSAR sa inscrie intre timp. In plus, trebuie sa fie toate in aceeasi repriza (criteriu indeplinit acum).

Ce tot aberezi?? Hat-trick inseamna 3 goluri intr-un meci nu conteaza cand s-au marcat si nici daca sunt consecutive sa nu! Mai citeste si tu macar wikipedia..

Vezi toate comentariile (18)
Comentează