FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - POLI IAȘI 3-2

VIDEO Edward Iordănescu, scandal fără precedent la Mediaș, cu amenințări: „Nu faceți asta cu forța și cu pumnul în gură! Nu vreau musafiri în sufragerie permanent!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 august 2019 20:19

Edward Iordănescu, 41 de ani, antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaș, a răbufnit la conferința de presă de la finalul meciului cu Poli Iași, câștigat cu 3-2 după o revenire de excepție de la 0-2 în doar 15 minute.

Tehnicianul acuză unele probleme din interiorul clubului și lipsa de implicare a conducerii în situațiile ivite în ultima perioadă, în special după apariția zvonului că Hermannstadt ar putea juca unele meciuri la Mediaș.

„Cauzele nu o să le spun niciodată, pentru că fac parte din intimitatea echipei. Sunt lucruri care pot să fie făcute mai bine aici, în interiorul clubului. Au fost presiuni asupra clubului, dar nu vreau eu să le dezvolt. Trebuia să vorbească un conducător al acestei echipei. Eu vreau și lucruri interne schimbate! Am vrut să trezesc și echipa. Nu plec până la vară de aici și sunt foarte implicat. Ne-am autoimpus play-off-ul! Nimeni din club nu mi-a cerut asta! 

Dar din vară vreau ca lucrurile pe care eu le semnalez să fie rezolvate! Altfel nu-mi găsesc motivație. Eu sunt atașat de loc, de oraș și de comunitate. Am casa închiriată aici și dorm pe la stadion. Nu cred că am dormit zece nopți în casa mea... Aici mă refugiez și sunt atașat de suporterii de aici și d-asta vreau stabilitate. 

Cred că e datoria conducerii să clarifice (n.r. că un membru al Comitetului Director de la Transgaz face presiuni ca Hermannstadt să joace la Mediaș). Nu vreau să intru eu în discuțiile astea, dar am o poziție. Dacă vrem să-i ajutăm, pentru că suntem colegi de județ și înainte de toate români, cred putem să ne ajutăm. Eu nu închid ușa cuiva, dar totul se poate face într-un anumit context și într-o conjunctură. Și nu cu forța și cu pumnul în gură! Mie mi-a ajuns la urechi că ori ieșim de aici cu totul, ori acceptăm o colaborare!”, a declarat Iordănescu, la conferința de presă de la finalul partidei. 

„Aici e casa noatră, aici avem vestiarul, aici sunt tabieturile noastre. În hotelul ăsta dorm, la stadion. Nu cred că este normal să se pună așa problema. Cine nu pricepe fenomenul și nu înțelege ce reprezintă Gazul pentru această comunitate să fie mai temperat, să rezolve lucrurile civilizat și nu pe poziții de forță! Nu acceptăm să ne jucăm. Noi aici locuim, aici stăm, muncim și vrem să fim la noi acasă, nu cu musafiri în sufragerie permanant”
- Edward Iordănescu, antrenor Gaz Metan Mediaș

Vezi și: 

GAZ METAN - POLI IAȘI 3-2 // VIDEO » Medieșenii revin excepțional de la 0-2, în doar 15 minute 


AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (28)
gazistu
gazistu  •  04 Septembrie 2019, 23:08
Postat de Leo Dinu pe 31 August 2019, 23:11

Pe care suporteri din Medias, pe aia 60 care vin meci de meci?!? Sa va vad in faliment (asta mai lipsea sa va puneti rau si cu aia care va dau banii, ca in rest, cu caracterele voastre de opincari, ati dat cu bata in balta peste tot)! Ati jucat la Sibiu luni bune (si cu spectatori in tribune, nu cu atmosfera sinistra de la voi…), pana s-a refacut stadionul vostru… toate in viata se platesc pana la urma, frustratilor!

voi atunci jucati cu vointa voastra in B, tot la 2 saptamani cate-o sambata la 11 dimineata.. acum suntem abele in A, meciuri dese, poate nimeri chiar si 2 meciuri in 2 zile..si odata strici gazonul... voi aveati gazonul praf, ca si acum..nu ati investit nimic...naveam ce sa va stricam..

gazistu
gazistu  •  04 Septembrie 2019, 23:04
Postat de sib89 pe 31 August 2019, 21:54

Voi nu ati avut stadion de ati venit sa jucati la noi ? Probabil ai mancat ceva stricat ca si Edi care vorbeste din basme. Dupa atatea refuzuri chiar nu mai vrem sa jucam la voi, stai linistit. Urat, dupa ce v-am primit in Sibiu si ati jucat pe stadionul nostru cand ati avut nevoie. Fiecare cu caracterul sau.

joi erati in liga secunda cand ne-ati gazdut, aveati meciuri doar odata la 2 saptamani, cate o sambata la 11 dimnineata, pe cand noi jucam pe weekend dupamasa... tot odata p sapt... aici sar considera poate 2 jocuri in 2 zile pt nimeri...se poate strica gazonul...pe seceta asta

sammy.d
sammy.d  •  01 Septembrie 2019, 17:40

Iordanescu nu se acomodeaza niciunde, cate etape a stat antrenor pe la echipele din campionatul nostru? Gaseste el nod in papura si-o sterge englezeste. Asta nu-i antrenor, din pacate!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează