FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV / Alexa, despre relațiile lui de rudenie cu personaje temute din lumea interlopă: „Nu mă lepăd de ei. Îmi sunt foarte dragi”

Articol de - Publicat joi, 21 februarie 2019 13:21

La emisiunea GSP Live - transmisă zilnic de luni până vineri în direct, de la ora 9:01, pe www.gsp.ro și pe pagina de Facebook a Gazetei - Dan Alexa a vorbit despre relațiile de prietenie și de rudenie pe care le are cu personaje temute din lumea interlopă.

Vezi în video ce spune Alexa despre relațiile cu oameni din lumea interlopă

 

În 2013, presa scria despre interceptările telefonice aflate în dosarul interlopului Sorin Udrea din Timișoara, interceptări în care apăreau și fotbaliștii Ianis Zicu și Dan Alexa.

Cu Zicu, Udrea discuta despre potențiala trucare a unor meciuri, cu Alexa vorbea despre o problemă a lui Contra, cu „cei 7.000”, probabil euro.

Întrebat despre această apropiere, Alexa a acceptat să vorbească despre relația lui cu mai multe persoane condamnate în trecut:

“Știu, numele meu a apărut în interceptările lui Sorin Udrea, finul lui Bebe (n.red. - Bebe Bărbulescu, zis Cămătaru, verișorul fraților Nuțu și Sile Cămătaru). Sunt prieten cu „Calu” (n.red. - Iulian Bocu, condamnat pentru proxenetism).

Cu Sorin Udrea am făcut școala împreună. Ne știm de foarte mult timp. I-am botezat copilul. Bebe mi-a naș. Niciodată nu pot să mă lepăd de ei pentru că țin foarte mult la ei. Îmi sunt foarte dragi sufletește. Dacă au greșit, au plătit.

Dacă vreunul e acuzat de tentativă de omor, să meargă la pușcărie.

Lui Bebe Cămătaru, nimeni nu poate să-i nege trecutul. Aș fi nebun să spun că s-au scris neadevăruri. Dar eu cred că a plătit pentru ce a făcut. Bebe Cămătaru își duce copiii la școală la ora 8, îi ia la ora 4. Iulian Bocu are niște probleme de sănătate foarte mari, să-i dea Dumnezeu sănătate. Țin la el enorm.

Niciodată nu am amestecat lucrurile. Între noi e și o relație de foarte mult respect. Ei știu că visul meu e fotbalul. Niciodată nu mă poate agăța nimeni cu nimic”.

 În 2016, Sorin Udrea a fost condamnat la şase ani şi opt luni de închisoare cu executare pentru de constituire de grup infracţional organizat, complicitate la contrabandă, şantaj, operaţiuni fără drept cu dispozitive interzise, efectuarea fără drept de operaţiuni cu arme şi muniţii, complicitate la tălhărie, braconaj, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

udrea it
Alexa, lângă Bebe Cămătaru (al treilea din dreapta, jos) și Sorin Udrea (al doilea din dreapta, în picioare)

Presa a scris că, la începutul anilor 2000, nașul lui Alexa, Bebe Cămătaru, a fost condamnat într-un dosar de trafic de droguri, în timp ce Iulian Bocu, zis „Calu”, a primit o condamnare într-un dosar de proxenetism.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
ewwe
ewwe  •  22 Februarie 2019, 21:32
Postat de chromophobia pe 21 Februarie 2019, 14:55

Nici 7 ani pt atatea fapte grave comise si pe langa asta multe femei spulberate pe viata.Fur si eu un porc si iau 5 ani.Asta e diferenta intre asa zisii smecheri si terchea-berchea ca mine.Unde sunt judecatorii si procurorii nostri?

au iesit la pensie.......

gerularupeimana
gerularupeimana  •  22 Februarie 2019, 21:26

Cine se aseamana se aduna. Mai bine ar "lepada" tigarile Alexa.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  22 Februarie 2019, 12:54

Macar are bunul simt sa recunoasca si sa nu faca ca altii:n-am vazut,n-am cunoscut,nu ne-am intalnit!Cati dintre noi nu au rude,altele apropiate chiar sau cunostinte care nu sunt cei mai buni crestini? Trebuie sa te lepezi de ei? Dar unii dintre noi vorbesc doar *** ce sunt!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează