FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CAMPIOANĂ

VIDEO EXCLUSIV Gestul superb al lui Kevin Boli în timp ce colegii săi făceau turul stadionului cu trofeul!

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 21 mai 2018 00:04

Sosit la CFR în vara anului trecut chiar de la Viitorul, Kevin Boli (26 ani) a luat o pauză din celebrarea titlului pentru a se întreține minute bune cu foștii săi colegi.

Cu puțin timp înainte ca autocarul Viitorului să părăsească stadionul, fundașul campioanei a venit în grabă pentru a se întâlni cu fostul său antrenor.

Aflat într-o discuție privată cu Gabi Balint, Gică Hagi, întrerupt de fostul său elev, l-a luat în brațe pe Boli, bătându-l bărbătește pe umăr pe acesta înainte de a-l felicita pe proaspătul campion al României. Apoi, apărătorul sosit în România de la Mouscron a fost luat în întâmpinare de mai mulți jucători ai Viitorului, printre care și Ianis Hagi.

"Am fost fericit să-l întâlnesc din nou pe domnul Hagi, pe primul meu antrenor din România, este mereu o plăcere să-l întâlnesc. Acum, fiind în vacanță, mi-a spus să mă odihnesc și să mă bucur de acest succes.

Foștii colegi s-au bucurat pentru mine, am un respect imens pentru Viitorul și pentru Mister pentru tot ceea ce mi-au oferit în perioada petrecută acolo!", a declarat Boli pentru Gazeta înainte de a fugi înapoi la fiesta "feroviară".

 
Kevin Boli

EXCLUSIV Gestul superb al lui Kevin Boli în timp ce colegii săi făceau turul stadionului cu trofeul! ---->>>> http://bit.ly/2GziS1W

Publicată de Gazeta Sporturilor pe 20 Mai 2018

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează