FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV O nouă acuzație la adresa directorului sportiv de la FCSB: unde l-a prins Hagi pe Narcis în timpul antrenamentului + poziția dură a patronului Astrei: “E un măgar!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 august 2019 11:05

Constantin Popa, un om de afaceri apropiat de patronul Astrei Ioan Niculae, a susținut în direct la GSP Live că finanțatorul clubului din Giurgiu l-a dat afară pe Narcis Răducan, în februarie 2015, după ce a aflat că președintele ar fi încercat să umfle transferul lui Maximiliano Calzada cu 271.000 de euro.

Cazul Calzada a fost prezentat săptămâna trecută de Gazeta Sporturilor. Un fost impresar, Răzvan Ene, l-a acuzat pe Narcis Răducan, actualul director sportiv de la FCSB, că a încercat sau că și-a fraudat cluburile la care a lucrat. Declarațiile lui au fost confirmate în direct de Constantin Popa, un apropiat al lui Ioan Niculae, patronul Astrei.

VIDEO EXCLUSIV O nouă acuzație la adresa directorului sportiv de la FCSB: unde l-a prins Hagi pe Narcis în timpul antrenamentului + poziția dură a patronului Astrei: “E un măgar!”
Constantin Popa este un apropiat al lui Ioan Niculae. "Mă ocup de intermedieri și consiliere", spune Popa

Contactat în direct, Ioan Niculae a refuzat să comenteze cazul, însă a transmis că “Narcis este un măgar!”.

Potrivit lui Constantin Popa, Narcis Răducan ar fi fost dat afară și de Gheorghe Hagi, dar că demiterea sa a fost mascată, elegant, folosind un pretext.

“A fost zburat de la Viitorul. Lumea fotbalului este mică și cunosc multe persoane. A ajuns și la urechile mele ce s-a întâmplat pe acolo. N-are rost să discutăm acum.

Reporter: Ce s-a întâmplat acolo?
Popa: Foarte clar și scurt. Echipa era la antrenament, iar domnul Narcis bântuia pe la mall, prin Constanța. Dacă dumneavoastră vi se pare ca un director sportiv să stea prin oraș în timp ce echipa e la antrenament, ok, înseamnă că nu mă pricep eu la fotbal.

VEZI CE SPUNE POPA DESPRE PLECAREA LUI RĂDUCAN DE LA VIITORUL

Contactat de Gazetă, Narcis Răducan a spus: “Nu este adevărat absolut deloc”. 

Răducan a lucrat la Viitorul între iunie și august 2014. În ziua demisiei sale, din motive de “nepotrivire de viziuni”, ofițerul de presă al Academiei Hagi, Ciprian Mihai, posta pe site-ul www.gsp.ro, sub pseudonimul Ion2010:

“Cred ca Hagi i-a descoperit prea tarziu caracterul, de-aia a apucat sa semneze cu Viitorul ca altfel nici nu-l lua. Macar Hagi a fost baiat destept si nu i-a dat mana libera. Degeaba oare MM-ul si Marius Stan sunt foc si para pe Narcis?…”

În alte comentarii postate de-a lungul timpului, tot sub pseudonim, Mihai îl numea Narcis “prostituată”, “Narcisista, cea mai parvenită și profitoare conducătoare” și îl acuza că nu a contribuit deloc la majorarea bugetului de la Viitorul, fiind interesat de comisioane din transferuri.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (10)
2219223908390376
Savu Cristescu Dobre  •  29 August 2019, 08:46

Narcis e mai curat decât *** de MM si decât ziaristii *** care publică asemenea ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

106018077065994
Monica Marin  •  28 August 2019, 18:01

Ce rezultate a avut Duckadam in afara de finala din Spania '86 ?A fost un portar mediocru.Nu-l putem compara cu Lung,Iordache sau Moraru .Se mai baga si el in seama pe la tv.Si nu este nici modest.Tete,Lung si Iordache,raman monstrii sacrii din portile pe care le-au aparat de-a lungul carierei lor.

106018077065994
Monica Marin  •  28 August 2019, 17:59

Ce rezultate a avut Duckadam in afara de finala din Spania '86 ?A fost un portar mediocru.Nu-l putem compara cu Lung,Iordache sau Moraru .Se mai baga si el in seama pe la tv.Si nu este nici modest.Tete,Lung si Iordache,raman sacrii monstrii din portile pe care le-au aparat de-a lungul carierei lor. M

Vezi toate comentariile (10)
Comentează