FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI

VIDEO Fabulos! Moussa și-a vărsat nervii pe ușa de la Voluntari, aceeași care suferise de pe urma lui Alibec!

Articol de GSP - Publicat joi, 16 mai 2019 17:47

La finalul meciului Voluntari-Concordia Chiajna, 2-1 pentru gazde, Soufien Moussa a răbufnit lovind ușa de la intrarea în vestiar.

Atacantul tunisian legitimat la Concordia Chiajna, în vârstă de 31 de ani, a lovit cu piciorul aceeași ușă pe care a lovit-o și Denis Alibec în urmă cu doi ani.

Chiajna traversează o formă foarte slabă, se află pe ultimul loc în clasament cu 16 puncte acumulate și o singură victorie în ultimele 25 de meciuri.

Soufien Moussa are 24 meciuri jucate 5 goluri și 2 pase de gol în acest sezon pentru Concordia Chiajna.

*știre de Răzvan Cîrceag

Citește și:

 EXCLUSIV Alibec a răbufnit în vestiarul Astrei: „Am luat de la mama 150 de lei ca să-mi pun benzină!”

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
zidane92
zidane92  •  16 Mai 2019, 22:49

Bai corceagule moussa are 24 jocuri in tur in scotia PLUS in primavara in romania, ai luat de pe transfermarkt te-am prins dar nu ti-ai dat seama(e greu) ca acolo scrie frumos liga 1 - regular romania - 2 jocuri + liga 1 scotia - 9 meciuri + liga 1 play-out romania - 9 meciuri + cupa scotiei - 4 jocuri egal 24 , cat sa va mai invat fratilor? vai de mama ei de presa, nici copy paste nu mai stiti!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează