FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FC BOTOȘANI 0-1

VIDEO FC Botoșani se impune contra lui Sepsi Sf. Gheorghe, 1-0, și termină play-out-ul pe poziția secundă! Cum arată clasamentul

FOTO: Ionuț Tabultoc
FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 mai 2018 20:24

FC Botoșani s-a impus în deplasarea de la Sepsi, scor 1-0, și va termina play-out-ul pe poziția secundă.

Meciul de la Sf. Gheorghe a avut o intensitate peste media partidelor din actualul play-out, deși golurile s-au lăsat așteptate. Moldovenii au fost mai activi în prima parte, dar fără a pune în pericol poarta apărată de Niczuly.

Partea secundă a început abrupt. Centralul George Rădulescu a dictat penalty la duelul dintre Chitoșcă și Ghinga, în minutul 55. Gazdele au contestat în zadar decizia. Rodriguez a transformat cu sânge rece și a spart gheața în Liga 1. Sepsi a preluat frâiele meciului. Simonovski a fost aproape de egalare în minutul 71, dar a ratat de puțin poarta. Cea mai importantă ocazie a venit în minutul 77, când Istvan Fulop, scăpat din marcaj în careul de 6 metri, a trimis cu capul mult peste poartă. 

Ultima fază a jocului le-a oferit o șansă nesperată gazdelor. O lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri a fost trimisă de Fulop în zid. 

FC Botoșani termină play-out-ul pe poziția secundă, indiferent de rezultatul ultimului meci, conta lui Gaz Metan. Sepsi este a 3-a înaintea ultimei etape.

Sepsi - Botoșani 0-1
A marcat: Rodriguez 55 pen.

Sepsi: Niczuly - Dalmau, Ursu, Viera, Dima - Ghinga, Petrovikj - Oliveira, Fülöp, Tandia - Simonovski
Rezerve: Fejer, Dumbravă, Hamed, Alex Gorrin, M. Burlacu, N. Ross, Hadnagy
Antrenor: Eugen Neagoe

FC Botoșani: A. Cobrea - Burcă, Tincu, Miron - Mușat, Rodriguez, Oaidă, Ungurușan - Golofca, Chitoșcă, M. Roman
Rezerve: I. Brînză, Acsinte, Dumitrache, Serediuc, Golubovici, Moruțan, I. Fulop
Antrenor: Costel Enache

Arbitri: 
A:
Rădulescu George (Bucureşti - Bucureşti)
A1: Păunescu Florin (Râmnicu Vâlcea - Vâlcea)
A2: Popescu Adrian (Craiova - Dolj)

CLASAMENT PLAY-OUT

ALTE MECIURI ALTE ETAPEI A 13-A DIN PLAY-OUT:

FC Voluntari - Concordia 2-2 Vezi detalii AICI!
Sepsi - Botoșani 0-1
Luni, ora 18 Gaz Metan - Juventus
Luni, ora 20:45 ACS Poli - Dinamo

 
 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
389767441538495
Tudor Petrascu  •  28 Mai 2018, 21:33

Draga Ciprian, crainicul mai vorbeste si in limba romana, iar romanii care locuiesc pe-aici s-au obisnuit cu limba maghiara in conversatii private sau publice. Putini sunt cei care nu inteleg ce se spune, indiferent de limba. In oras sunt 85% unguri, secui sau orice altceva decat romani si sunt la fel de acasa ca si romanii aici. Tu in ce limba vorbesti la tine-acasa? Despre fotbal, ca suntem la GSP, daca altadata parea ca arbitrul trage spre Sepsi, de data a vazut alta partida. N-a fost 11m, a mai si dat cartonas si faulturi pe faze vazute doar de el. Corect era un egal dar nu prea conteaza.

cobadin33
cobadin33  •  28 Mai 2018, 00:38
Postat de Muzzi Ciprian pe 27 Mai 2018, 19:20

e amuzant cu in Romania, la Sf.Gheorghe, intre 2 echipe de prima liga romaneasca, crainicul stadionului spune niste cuvinte de neinteles, gen "mirioshi kilotzii draghe!" ... ma ,cum e posibil sa vorbeasca in ungureste????? si toata lumea sa fie ok cu asta?

Pt ca acolo doar jucatorii si ziaristii de la stadion sunt vorbitori de limba romana. Spectatorilor li se vorbeste in maghiara, pt ca e singura limba pe care o stiu. Ei traiesc acolo ca intr-un bol de sticla, vorbesc doar in maghiara, se uita la tv doar la posturile maghiare, pana si wordul la laptop il au in limba maghiara :))

merace
merace  •  27 Mai 2018, 21:05

La meciurile astea din etapele finale ale campionatului, fara miza sportiva, ar trebui ca jucatorii sa fie obligati prin regulament sa parieze pe victoria echipei proprii! Ca masura contra blaturilor!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează