FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - GAZ METAN 2-1

VIDEO FC Voluntari - Gaz Metan 2-1 » Victorie pe final pentru echipa lui Niculescu! Eroul Voluntariului a venit de pe bancă

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 14 august 2017 20:37

FC Voluntari a câștigat meciul jucat la Ploiești împotriva lui Gaz Metan Mediaș, scor 2-1 în etapa a șasea a Ligii 1.

FC Voluntari a deschis scorul după 20 de minute, dintr-o lovitură liberă executată de la marginea careului de Ivanovici, la o fază la care Greab a plecat târziu și nu a reușit să ajungă la mingea expediată de mijlocaș.

Voluntari a continuat să fie echipa mai periculoasă și a trecut pe lângă majorarea avantajului în mai multe rânduri, la ocaziile lui Ivanovici și Căpățână, în timp ce Gaz Metan a răspuns prin Olaru, care a lovit transversala în minutele de prelungire ale primei părți.

Medieșenii au ieșit mai motivați de la cabine, iar în minutul 78 au reușit egalarea grație unei reușite a lui Khubutia, după un corner executat de Târcoveanu.

Întrat cu un sfert de oră înainte de final, Florin Cernat, cel mai vârstnic jucător din Liga 1, a adus cele 3 puncte ilfovenilor în ultimele 10 minute ale partidei, după ce a fost servit excelent în careu de Novac.

După victoria de azi, FC Voluntari a urcat o poziție în clasament, până pe locul 9, în timp ce Gaz Metan rămâne pe locul 12.

VIDEO » FC Voluntari - Gaz Metan Mediaș 2-1
Au marcat: Ivanovici '20, Cernat '84 / Khubutia '78

Echipele de start:

FC Voluntari: Petrariu - Filipov, Balaur, Popescu, Acsinte - Căpățână, Lazăr, Novac, Ivanovici - Voduț, Tudose
Rezerve: Gavrilaș, F. Cernat, V. Olteanu, Maftei, Deac, Popadiuc, Pârcălabu
Antrenor: Claudiu Niculescu

Gaz Metan: Greab - Voicu, Perendija, Khubutia, Bușu - Bic, Danci, Manole - Olaru, Popovici, Golubovici
Rezerve: Pleșca, Curtean, Buziuc, Târcoveanu, Trif, Mitici, Surugiu
Antrenor: Cristi Pustai

Arbitru: Alexandru Tudor (Bucureşti - Bucureşti) / Asistent 1: Ovidiu Artene (Vaslui - Vaslui) / Asistent 2: Marius Badea (Ramnicu Valcea - Vâlcea) / Rezervă: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti - Bucureşti) / Observator: Cornel Sorescu (Piteşti - Argeş)

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1457239794357835
Darius Salagean  •  15 August 2017, 00:48

Sunt curios de doua lucruri\ cand o sa inteleaga CCA ca mutantul alexandru psihotudor trebuie trimis in liga 4a\ si cand o sa se sesizeze autoritatile despre faptul ca scribalaii fituicii de fata indeamna constant cititorii la ura interregionala.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close