FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

VIDEO Fierbe Iașiul! Primarul s-a dezlănțuit și l-a pus la punct pe principalul său inamic din club: "M-am săturat de aceste hahalere!"

Mihai Chirica, primarul Iașiului
Mihai Chirica, primarul Iașiului

Articol de - Publicat miercuri, 05 decembrie 2018 14:45

Nu e liniște la Poli Iași, iar conflictul dintre polii de putere ai clubului continuă aproape zilnic cu câte un episod. Azi, în cadrul unei conferințe de presă, Mihai Chirica a avut o reacție devastatoare îndreptată împotriva finanțatorului.

UPDATE 21:30

Horia Sabo a reacționat pentru GSP.ro după ce a fost jignit de primarul Iașiului: "Nu mă cobor la acest nivel, oricum nu mă mai surprinde nicio declarație. Am o educație care nu îmi permite să intru în cancanuri de acest fel".

Știrea inițială

Întrebat de unul dintre jurnaliștii prezenți în sală dacă "a mai purtat discuții cu investitorul Horia Sabo", Mihai Chirica s-a dezlănțuit la adresa omului de afaceri.

"Vorbim de investitor parcă am vorbi de programul de investiții al Guvernului american în insula Hawaii. Care investitor?! Dacă el e investitor, eu ar trebui să fiu regele investitorilor, mama investitorilor!

Ce investitor?! Vorbește numai prostii. Eu de hahalere din acestea m-am săturat până peste cap. De când am venit în acest oraș am auzit doar astfel de gogomănii", a spus Mihai Chirica azi. 


*Tirada primarului la adresa lui Horia Sabo, de la minutul 47:15

Vezi și: Scandalul de la Iași e fără sfârșit: ”E o acțiune orchestrată împotriva mea”

Primarul Mihai Chirica nu mai vrea să audă de finanțatorul Horia Sabo, însă nu poate să-l îndepărteze din club. Omul de afaceri ar fi obligat să plece din club abia la sfârșitul sezonului în curs și doar dacă echipa se clasează mai jos de locul 9, ceea ce înseamnă ratarea unuia dintre obiectivele minime de performanță.

Dacă termină pe 9 sau pe o poziție mai bună, el rămâne asociat și în stagiunea 2019-2020, când are drept target asumat calificarea în play-off-ul Ligii 1. În următoarele trei sezoane, obiectivul la care s-a angajat este participarea în cupele europene. 

Edilul a acordat săptămâna trecută un interviu în exclusivitate pentru GSP.ro în care a detaliat problemele de la Poli Iași (detalii, AICI). 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
marius.bxl
marius.bxl  •  05 Decembrie 2018, 16:29

Pai cand dna a intrat in actiune ți-a fost frica sa mai directionezi bani de la primarie la echipa si ti-a trebuit un finantator .acum ca apele s-au calmat ,al vrei plecat. Adu bai bani de acasa daca vrei echipa .nu tine tu echipa pe banii nostri

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  05 Decembrie 2018, 16:22

Bai asta nea primarule, pai matalutza l-ai adus bre...matalutza sa ne scapi de hahalera....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează