FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI

VIDEO + FOTO 7 din 7 » Dinamo o bate din nou pe Voluntari, scor 2-0 și păstrează șanse la play-off

FOTO: Cristi Preda +13   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 11 decembrie 2017 21:56

Dinamo a câștigat partida cu FC Voluntari de pe teren propriu, scor 2-0. "Câinii" au rezolvat meciul în primele 15 minute, când au marcat prin Anton și Katsikas.

Au controlat fără probleme prima parte a jocului, când oaspeții n-au pus niciun fel de pericol la poarta lui Penedo.

A doua parte a jocului a fost mult mai echilibrată, Voluntari având și ea câteva ocazii destul de bune de a marca.

Dinamo adună 33 de puncte, este pe locul 7, cu un punct în urma Viitorului și Astrei. Voluntari este pe 11, cu doar 22 de puncte, neavând niciun succes de 6 meciuri.

***

FINAL DINAMO - VOLUNTARI 2-0 (Anton 7, Katsikas 15)

VEZI LIVETEXT PARTIDA! / VEZI VIDEO

Echipele de start: 

Dinamo: Penedo - Romera, Nedelcearu, Katsikas, St. Filip - Hanca, Anton, Nascimento - Rivaldinho, Nemec, Salomao 

Voluntari: Petrariu - Filipov, Balaur, C. Achim, Fl. Acsinte - Lazăr, Căpățână - G. Deac, Sânmărtean, Pârcălabu - Ivanovici 

***

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (241)
zecs93
zecs93  •  12 Decembrie 2017, 15:37
Postat de randoom_._ pe 11 Decembrie 2017, 19:34

i-a incurcat vreodata fc voluntari? tot timpul ***, sper sa retrogradeze voluntari. cu injumatatirea de puncte,este posibil asa ceva. pai daca rinamo aka rusinea romaniei nu bate astazi,deja si *** recunosc ca este pa pa si la revedere playofful. dar nu o sa se intample asta,o sa fie un blat record. este prima data in istoria romaniei cand o echipa pur si simplu pierde absolut toate meciurile impotriva alteie. rinamo aka rusinea romaniei face in seara asta cel mai mare blat din istoria omenirii.

***, atunci Viitorul care pana in anu in care a iesit campioana, nici nu mai iesea pe teren ca rezultatu se stia, dar uite ca ati gasit inlocuitor de exceptie viitorului si anume blatosani, fc blatosani sau botosani cum o stiti voi, nu a facut egal sau victorie niciodata de cand e in prima liga 1, aici cum mai e prostule ?? *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  12 Decembrie 2017, 08:30

Daca Viitorul si-ar face treaba corect (vor play off nu?), GMM ar lupta pentru ramanerea in L1, iar Dinamo si CFR-ul si-ar castiga pe drept meciurile cu FCSB, am avea un play off fara FCSB. E posibil, nu?

catalin_cj
catalin_cj  •  12 Decembrie 2017, 07:56
Postat de Motrescu Mihai pe 12 Decembrie 2017, 05:10

Pe bune? Dinamo n-are fotbalisti? toti sunt buni,evident pentru valoarea fotbalului din romania,doar ca nu sunt pusi in valoare de tactica,n-au salarii pentru care sa moara pe teren si joaca la un club din care a ramas doar numele.Caci banii chiar conteaza.Da-le un salariu decent,undeva peste 10.000 de euro pe luna,asigura-le stabilitate,nu-i mai vinde ca pe gogosari si adu un antrenor care sa-i reinvete sa joace de placere,nu la rezultat.Simplu...si mai e ceva...cum naibii sa marcheze atacantii cand fundasul arunca mingea in fata la fie ce-o fi...eu unul n-am mai vazut automatismele alea intre jucatori,pasele cautatoare de situatii bune de centrari ori goluri aha,de pe vremea lui pazvante-chiorul.

Salariul se da în funcție de rezultate. Iar acestea nu sunt. Întâi rupi terenul și apoi ai pretenții.

Vezi toate comentariile (241)
Comentează