FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ - ACS POLI TIMIȘOARA 0-0

VIDEO+FOTO Aproape de un nou "episod Grozavu" în Liga 1 » A vrut să-și bată un jucător!

Foto: Capturi TV Dolce Sport +2   FOTO
Foto: Capturi TV Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 aprilie 2017 17:30

Ionuț Popa a fost la un pas să îl ia la bătaie pe Pedro Henrique, în timpul meciului ASA Târgu Mureș - ACS Poli Timișoara (0-0), după ce jucătorul l-ar fi înjurat pe tehnician.

Henrique a fost înlocuit cu Drăghici în minutul 64 și a părăsit terenul extrem de nervos. După ce l-a împins pe Adrian Neaga, care încerca să-l liniștească, jucătorul a luat loc pe bancă, însă a continuat să protesteze.

Camerele l-ar arătat ulterior pe Ionuț Popa, care se îndrepta extrem de nervos către fotbalistul de pe bancă, însă a fost calmat de intervenția lui Adrian Neaga.

VIDEO cu scenele de la Târgu Mureș!

La meciul dintre Astra și FC Botoșani, Leo Grozavu l-a înjurat și lovit pe Cătălin Golofca, după ce fotbalistul a fost înlocuit. Grozavu a fost suspendat pentru două etape de Comisia de Disciplină.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
983732924972315
Soos Vilmos  •  15 Aprilie 2017, 20:51

De la acest inginer nu poti avea decit pretentia de a se intoarce in grota de unde a evadat.

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  15 Aprilie 2017, 20:22

la cine aveti pretentii? *** :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează