FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

VIDEO + FOTO Autocarul galeriei lui Gaz Metan a luat foc în drumul spre Brașov! Trei suporteri au avut nevoie de îngrijiri

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 noiembrie 2017 17:05

Gaz Metan Mediaș joacă azi, în deplasare, la Brașov, cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Formația medieșeană a fost urmată și de fani, care în ciuda parcursului modest susțin în continuare echipa.

VEZI AICI VIDEO!

Din păcate pentru ei, deplasarea de 150 de km n-a fost lipsită de incidente. Autocarul în care se aflau cam 30 de suporteri a luat foc pe DN13.

Potrivit gazistul.ro, trei persoane s-au intoxicat cu fum. Incidentul ar fi avut loc în Pădurea Bogății, iar incendiul ar fi izbucnit la motorul autocarului.

Suporterii au ieșit la timp din autocar, dar cei doi oameni intoxicați cu fum au avut nevoie de îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD sosit la fața locului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează