FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 1-0

VIDEO + FOTO Când Dinamo nu poate, rezolvă arbitrul » Dima le-a refuzat moldovenilor un penalty și nu l-a eliminat pe Ndiaye, care a marcat golul victoriei

FOTO: Cristi Preda +8   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 22 aprilie 2019 22:59

Dinamo a câștigat meciul cu FC Botoșani de pe teren propriu, scor 1-0, Unicul gol al „câinilor” a fost înscris de Mamoutou N'Diaye, cu o lovitură de cap în minutul 88.  Formația lui Mircea Rednic n-a făcut un joc strălucit, dar s-a impus cu un gol înscris dintr-o fază fixă.

Click AICI pentru live+statistici

Click aici pentru VIDEO!

Mircea Rednic și-a dorit mult o revanșă pentru înfrângerile din sezonul regulat: „Botoșaniul a părut atunci că are drept unic obiectiv să ne încurce pe noi. Ne-a spulberat ultimele speranțe la play-off. Și acum am un os în gât”. (Vezi aici clasamentul actualizat din play-out!)

„Câinii” au recepționat mesajul antrenorului, însă cu un „regizor”, Nistor, destul de precipitat, până la pauză au bifat doar jumătăți de ocazii, cu Montini și Papazoglou în prim-plan.

Moldovenii n-au stat nici ei cu mâinile-n sân, replicând prin șarje tăioase și „capul” lui Papa. Ba ar fi trebuit să primească un penalty, când Patache, lansat de Fulop, a fost agățat în careu de Grigore (18).

La reluare, deși era de așteptat ca „haita” lui Rednic să mărească presiunea asupra careului advers, cea care a legat jocul mai bine a fost trupa lui Ciobotariu. O consecință și a duelului de la mijlocul terenului, Nistor - Fabbrini, câștigat de italian.

Finalul a fost al arbitrului Iulian Dima și al lui Ndiaye. Cu un „galben” în cont, malianul lui Dinamo a făcut două faulturi ce ar fi trebuit penalizate cu cartoane de aceeași culoare, dar „centralul” l-a iertat de fiecare dată. Și tocmai Ndiaye a marcat golul victoriei!

VEZI AICI CLASAMENTUL DIN PLAY-OUT:

clasament play out

***

Dinamo - FC Botoșani 1-0 (N'Diaye 88)

Echipele de start:

DINAMO: Mandanda - Dussaut, R. Grigore, Mallo, N. Aliji - Zenke, N'Diaye, Nistor, Sorescu - Montini, Papazoglou
Rezerve: Muțiu, Ciobotariu, N. Jaadi, Kabashi, Șerban, Cristovao, D. Popa
Absenți: R. Jaadi (suspendat), I. Filip, Klimavicius (accidentați)
Antrenor: Mircea Rednic

BOTOȘANI: Fraisl - Patache, Miron, Burcă, Holzmann - E. Papa, J. Rodriguez - Fabbrini, Ongenda, Golofca - L. Fulop
Rezerve: E. Pap, L. Buș, Pițian, Târșa, M. Roman, Karaboue, Oaidă
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Suporteri: 1280

Arbitru: Iulian Dima / A1: Bogdan Gheorghe / A2: Daniel Hulubei / Observator: Alexandru Deaconu

 
 

 

Vezi AICI rezultate + programul etapei a 6-a din play-out

Vezi și: Mircea Rednic, savuros înainte de duelul cu FC Botoșani: „În play-off, muzică, flori multe, kurtos. La noi, se aruncă în mititei” » Poanta zilei: „Așteptăm să luam VAR la mâna a doua?!” :D

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (189)
geo.b.
geo.b.  •  23 Aprilie 2019, 23:47

" Ba ar fi trebuit să primească un penalty, când Patache, lansat de Fulop, a fost agățat în careu de Grigore (18)." Mai nea scrius,demonstreaza ceea ce afirmi,sa vedem si noi cu ochii nostri daca-i adevarat sau fals.De povesti suntem satui.Dar.......voi sunteti obisnuiti sa vedeti ***,nu si barna.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

comedy.central
comedy.central  •  23 Aprilie 2019, 16:12

Daca dupa un meci simplu ca asta cu Botoșaniul presa "sportiva" din România demonizeaza astfel pe Dinamo si minte grosolan cu privire la rezultatul final, va dati seama ce faceau hoardele gigiste in situatia in care Dinamo juca in play-off!?

comedy.central
comedy.central  •  23 Aprilie 2019, 16:05

Fc5bistii ti ca lo si nu admit ca botosaniul sa nu joace la rupere! Cu fc5b=penalty sunt cu totii de acord ca botosaniul sa uite fotbalul si sa joace pacanele!

Vezi toate comentariile (189)
Comentează