FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - VIITORUL 0-0

VIDEO+FOTO "Centralul" Găman, personajul principal în Voluntari - Viitorul. Două erori uriașe!

FOTO: RAED KRISHAN +20   FOTO
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de - Publicat luni, 20 noiembrie 2017 22:55

Pe o temperatură care s-a apropiat vertiginios de zero grade, Viitorul și FC Voluntari au terminat la egalitate, scor 0-0, în ultimul meci al etapei a 18-a din Liga 1. (VIDEO cu cele mai importante faze ale partidei)

FINAL» FC Voluntari - Viitorul 0-0
*Țucudean a fost eliminat în minutul 75 după ce a încasat al doilea "galben"
TEXT / VIDEO

A ieșit fum din fotbaliști în această seară la Voluntari. În ciuda frigului teribil, jucătorii au atacat biciuți de pe margine de doi antrenori care savurau golurile spectaculoase, Claudiu Niculescu și Gică Hagi.

INTRĂ ÎN SCENĂ GĂMAN

Până la bucuria unei reușite, au fost faze aprinse în cele două careuri în prima jumătate de oră. Iar arbitrajul poate fi considerat echidistant în prima parte, negativ totuși, în sensul că George Găman le-a refuzat fiecăreia dintre echipe câte un penalty. Lucru confirmat și de Ion Crăciunescu la Digi Sport.

Dacă golul lui Ionuț Balaur (11) a fost anulat corect, și după semnalizarea asistentului Grigoriu, fiindcă fundașul urcat în atac la lovitura liberă a lui Olteanu l-a îmbrâncit sensibil pe Țâru, "centralul" Găman a judecat eronat următoarele două faze încinse: 

  1. Acsinte a fost tamponat de Mladen la marginea careului și se impunea penalty;
  2.  Cristi Ganea a fost lovit în gleznă de Filipov care a încercat să-i fure mingea. Nu s-a dat nimic, s-a lăsat jocul să continue.

ȚUCUDEAN, GEST INEXPLICABIL

După ce s-a întrecut în ratări, fiind bun la centrări, dar apatic și fără discernământ în fața porții, Țucudean (75) a făcut-o lată și l-a atacat inexplicabil, cu cotul la bărbie, pe Acsinte și-a primit al doilea cartonaș galben și, automat, a fost eliminat.

Două avertismente stupide în nici 8 minute e ceva! Campioana nu s-a lăsat intimidată, drept dovadă că a strâns 6 victorii consecutive în toate competițiile. Dani Lopez (79) nu l-a băgat în sperieți pe Balauru, care a scos de lângă bară.

S-au mulțumit cu puțin

Voluntariul a realizat că are un om în plus, însă e greu să ataci fără vârfuri. Adrian Bălan a revenit după ce nu a mai jucat din prima etapă a campionatului, iar cei mai periculoși au fost Acsinte și Lazăr.

Viitorul putea termina partida chiar în 9 oameni, Dani Lopez (88) primind doar "galben" pentru o intrare extrem de dură la Acsinte. S-a terminat cu o remiză albă, încă nu s-a strigat gol pe arena "Anghel Iordănescu" din Voluntari.

"Voluntarii" intră și ei în lupta pentru play-off, Viitorul continuă parcursul imaculat din ultima vreme.

Echipele de start: 

FC Voluntari: Balauru - Filipov, I. Balaur, M. Popescu, Fl. Acsinte - C. Lazăr, Răuță - P. Ivanovici, L. Marinescu, Vl. Olteanu - Ad. Bălan
Rezerve:
Petrariu, Leasă, Achim, Căpățână, Novac, Popadiuc, Cernat
Antrenor:
Claudiu Niculescu

Viitorul: Râmniceanu - D. Lopez, Țâru, Hodorogea, De Nooijer - Cicâldău, Mladen, Cr. Ganea - Eric, Țucudean, Chițu
Rezerve:
Tordai, Horj, Vână, Ciobanu, T. Băluță, D. Drăguș, V. Ghiță
Antrenor:
Gheorghe Hagi

 
 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  22 Noiembrie 2017, 21:03

M-am convins si de Tucudean! am crezut ca va ajunge atacantul ala mare de care avem nevoie la nationala,caci talent are, dar nu! are si asta creier cat si Alibec! daca ii merge bine, nu mai e nimeni ca el! daca ii merge prost, e nervos si face faulturi ca asta! ce dracu` a vrut el sa faca acolo, numai el stie! sau nici el! faci fault cand doar ce ai luat galben in terenul advers in felul ala???

cneius
cneius  •  21 Noiembrie 2017, 07:35

Voluntari 21p vs Astra 28p - atunci cum naiba au intrat "si Voluntarii" in lupta pentru playoff ???

randoom.__
randoom.__  •  20 Noiembrie 2017, 23:52
Postat de fcsbnuesteaua pe 20 Noiembrie 2017, 23:23

bah ...bag-o p-aia cu familia si viata sociala :)))))))))))))))))

nu pot pentru ca nu ai familie si viata sociala.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează