FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CFR CLUJ 0-2

VIDEO+FOTO » CFR Cluj învinge Sepsi fără emoții, scor 2-0, și se distanțează în clasament

Foto: Bogdan Bălaș +12   FOTO
Foto: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat luni, 14 august 2017 22:56

CFR Cluj n-a avut nicio problemă de a câștiga meciul de pe terenul lui Sepsi Sf. Gheorghe din etapa a 6-a, scor 2-0.

Dan Petrescu a început cu probleme partida, după un sfert de oră fiind obligat să-l înlocuiască pe Nouvier, accidentat, cu Păun. Chiar și așa, CFR a deschis scorul prin Vinicius, în minutul 27, cu o lovitură de cap.

Liderul la zi din Liga 1 a avut și un gol anulat în minutul 35, după ce Deac a înscris, dar arbitrul George Rădulescu a dictat ofsaid. Scorul a fost majorat în minutul 62 de Ovidiu Hoban, tot printr-o lovitură de cap din interiorul careului.

SEPSI - CFR CLUJ 0-2
VIDEO / TEXT
Au marcat: Vinicius 27, Hoban 62

35 de pase decisive
a reușit Nistor în 211 meciuri in Liga 1

CLASAMENT:

Sepsi: Fejer - Burlacu, Ursi, Oros, Grecu - Mitra, Thiaw - Fulop, Huiban, P. Petre - Hadnagy
Rezerve: Niczuly, Astafei, Cl. Herea, Damian, Papsys, Pilibaitis, Dima
Antrenor: Valentin Suciu

CFR Cluj: Vâtcă - Cr. Manea, Vinicius, A. Mureșan, Al. Vlad - Nistor, Hoban - Nouvier, C. Deac, Omrani- Vera
Rezerve: Duka, Luchin, L. Rus, Rua, Ad. Păun, Hamed, Bokila
Antrenor: Dan Petrescu

Asistenți: George Rădulescu (Bucureşti - Bucureşti) / Asistent 1: Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti - Bucureşti) / Asistent 2: Mihai Marius Marica (Bistriţa - Bistriţa Năsăud) / Rezervă: Denis Haidiner (Hunedoara - Hunedoara) / Observator: Zoltan Szekely (Baia Mare - Maramureş)

 
 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (113)
960317577335949
Andrei Dorin  •  15 August 2017, 10:42

Cine-i mână-n luptă pe arbitrii aştia ? Primul gol-fault din avion-se urcă cu brațele pe fundaşi ...Apoi la 1-0 e un fleac cu o promovată

haideusicfr
haideusicfr  •  15 August 2017, 09:56
Postat de gtn5 pe 15 August 2017, 07:37

are cfr-ul echipa mai buna decat fcsb-lui ? NUUUUUUUUUU,are antrenor cfr-ul ? DAAAAAAAAAAAA,ce are fcsb-ul ? ,O GLUMA DE ANTRENOR.Aduceti-va aminte cum petrescu din niste necunoscuti a facut o echipa care a castigat campionatul.

De ce nu s-a dus Dan Petrescu la Steaua ? Pentru ca are coloana vertebrala.Nu accepta sa fie condus de Becali.Asa ajung antrenori unii gen Dica ,fara scoala ,personalitate si care poate fi manevrat.

haideusicfr
haideusicfr  •  15 August 2017, 09:53
Postat de mountytoma pe 15 August 2017, 08:59

oare sunt singurul care a vazut fault in atac la primul gol marcat de cfr cluj? vinicius s-a sprijinit cu mainile pe ambii fundasi ai gazdelor cand a sarit sa loveasca mingea cu capul... desi, ma intreb oare nu cumva cei doi fundasi ai lui sepsi s-au pus asa tocmai pentru a ii oferi sprijin lui vinicius sa dea gol?

Exact ,ai pus punctul pe Y ! Sa-ti spun un secret : s-au facut repetitii pentru acest "spectacol"". P.S Mare e Gradina lui Dumnezeu!

Vezi toate comentariile (113)
Comentează