FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CFR CLUJ 0-3

VIDEO+FOTO » CFR Cluj trece în viteză pe lângă Voluntari, 3-0, și se duce la 8 puncte de FCSB

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor +12   FOTO
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 01 decembrie 2017 18:15

CFR Cluj n-a avut emoții pe terenul lui FC Voluntari pe care a învins-o cu un categoric 3-0. Petrescu se uită de la 8 puncte avans la FCSB-ul lui Dică, obligat să câștige ca să scurteze distanța.

Vulpoi bătrân, Dan Petrescu! Și-a pregătit terenul de parcă ar fi vrut să fie acoperit indiferent ce se întâmplă. Lăudându-și adversarul, de-ai fi zis că CFR-ul urma să întâlnească o trupă de mare calibru: "Voluntari a făcut trei de 0-0 în ultimele meciuri de acasă, cu FCSB, Viitorul și Juventus.

În toate aceste confruntări ar fi meritat victoria. E foarte greu să câștigi acolo, e o formație care a luat două trofee într-un an. Are jucători de mare clasă, care pot face diferența. Și un antrenor, Claudiu Niculescu, care a schimbat în bine acest club. S-a adaptat și a organizat foarte bine echipa. Primește gol foarte rar și niciodată nu face cadouri".

Cadou de la Balaur(i)

Și după 45 de minute, abia dacă-l puteai contrazice pe "Bursuc". Așa e, amfitrionii s-au organizat bine. Dar nici Clujul nu le-a pus cine știe ce probleme. Două ocazii anemice, la un sfert de oră distanță (17, 31) una de alta. Ambele irosite de veteranul Ciprian Deac.

Inclusiv observația că Voluntari primește gol rar a stat în picioare. Până-n minutul 41. Când CFR-ul, la prima zvâcnire adevărată, i-a stricat toată organizarea lui Niculescu. Djokovici a profitat de neatenția lui Răuță, suflându-i balonul, care a ajuns la Omrani. Și francezul, sub privirile unui Balaur neașteptat de pasiv, l-a bătut pe Balauru la colțul scurt, de la vreo 15 metri. Dane, asta cam miroase a cadou! Involuntar, dar tot cadou se numește în fotbal.

"Luptăm și egalăm!" De unde?!

Și a venit repriza secundă. Cu strigătul de luptă al galeriei Voluntarilor: "Luptăm! Luptăm! Luptăm și egalăm!". Urmat de reacția promptă a lui Răuță, care a expediat balonul la vreo 3 metri de poartă. Oricum, prima oară când gazdele amenințau liniștea lui Arlauskis. Și ultima.

Pentru că liderul, după ce-a avut grijă să blocheze culoarele, i-a îngenuncheat definitiv pe amfitrioni. Ciprian Deac, servit de Omrani, și Păun au închis conturile. Parcă n-a fost așa de greu, domnule Petrescu! 

100 de meciuri are Voluntari în Liga 1, bornă atinsă la meciul cu CFR

FC VOLUNTARI - CFR CLUJ 0-3  VIDEO / TEXT
Au marcat: Omrani 41, C. Deac 74, Păun 78

Echipele de start:

FC Voluntari: Balauru - Achim, I. Balaur, M. Popescu, Acsinte - Lazăr, Răuță - Căpățână, L. Marinescu, Vl. Olteanu - Ad. Bălan
Rezerve: Petrariu, Leasă, Novac, Pîrcălabu, Ivanovici, Cernat, G. Deac

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, Mureșan, Camora - Hoban, Djokovici - C. Deac, Culio, Păun - Omrani
Rezerve: Vâtcă, Moutinho, Mailat, Balde, Peteleu, L. Rus, Nouvier

clasament

 
 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (165)
haideusicfr
haideusicfr  •  02 Decembrie 2017, 09:42

Bravo CFR! De Ziua Romaniei!

164609984023475
Costel Ivascu  •  02 Decembrie 2017, 09:25

Dane ai incept sa te plangi,cand toata lumea vede ca dejea vi s-a intis covorul rosu de campioni.?Ce dracu ,tu ,Mur.si Mara(imp. de jucatori?.)nici nu aveti,nici nu va faceti probleme,ca nu veti fi campioni.Dar ***.?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

corectu
corectu  •  02 Decembrie 2017, 07:49

Becali,in naivitatea lui a crezut ca finul lui,primarul Pandele il va ajuta in meciul Voluntari-CFR.Acolo e directorul sportiv Leasa,care vine din galeria Rapidului .Iata ce declara la Digi TV Leasa inaintea meciului Voluntari-Steaua din retur.”Daca Steaua nu ne bate(a fost 0-0),aceasta nu va lua campionatul. Poate sa ia titlul orice echipa,chiar si Dinamo,in afara de Steaua”.Voluntari n-a jucat nimic aseara si nu va juca nici la Dinamo.Cu asemenea mentalitate nu se va construi nimic.Pentru Leasa si altii ca el se potriveste un citat din Confucius:”Invatatura fara gandire e munca irosita,gandirea fara invatatura e primejdioasa.”Edificator.

Vezi toate comentariile (165)
Comentează