FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - DINAMO

VIDEO + FOTO Dezastru în alb și roșu » "Câinii" au fost dominați la Chiajna și n-au scos decât un punct

FOTO: Raed Krishan +7   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 29 octombrie 2018 22:54

Fără victorie în Liga 1 de două luni, Dinamo București continuă seria neagră și după cel de-al doilea meci al lui Mircea Rednic ca tehnician al "câinilor". Formația din Ștefan cel Mare n-a scos decât un punct din deplasarea de la Chiajna, remizând 0-0. 

Vremurile în care Dinamo înscria câte patru goluri în deplasare par acum să vină din epoci imemoriale. Și totuși, Chiajna a fost un teren fertil pentru "câini" chiar în prima jumătate a anului, când trupa din Ștefan cel Mare bifa un 4-0 și un 4-3 pe arena ilfoveană în două recitaluri ofensive remarcabile. Între timp însă, roș-albii și-au pierdut complet busola, iar visul unui "careu" pe teren străin ține mai degrabă de science-fiction! Dinamo a scos doar un punct în deplasare în actualul sezon, acel 3-3 cu FCSB, pierzând în rest pe linie.

Penedo de neînvins

Aseară, la Chiajna, "câinii" n-au putut ieși din ecuația chinului care i-a împins în subsolul clasamentului. Rednic a încercat să mizeze mult pe faza de atac, dar trupa trimisă pe gazon a arătat jalnic în multe momente. În prima repriză, Axente a apărut de două ori la finalizare, dar de fiecare dată și-a arătat limitele, semnându-și o dată în plus sentința de părăsire a clubului în pauza de iarnă. Sau poate chiar mai devreme!

În apărare, călcâiul lui Achile, Ciobotariu a gafat în repetate rânduri, Katsikas l-a salvat însă mai mereu pe colegul său, cu excepția finalului jocului, când o gafă copilărească era să-i coste scump pe ai săi. Dar, peste toți, Penedo e omul care va aduce unicul punct al roș-albilor la Chiajna.

În mitanul secund, panamezul a făcut minuni între buturi. Iar între minutele 60-70 s-a transformat într-un veritabil om-păianjen în fața asaltului ilfovenilor. Guessan, Deaconu și Gorobsov au fost blocați pe rând prin parade incredibile în momente în care Dinamo era presată în propria jumătate.

N-au trecut centrul terenului!

De altfel, roș-albii au traversat bucăți întregi de repriză fără să treacă linia de la centrul terenului într-o demonstrație perfectă a unei echipe fără veleități, ridicolă și pe alocuri demnă de milă. În afara lui Nistor, cu câteva încercări de verticalizare, și Penedo, cu o seară superbă, băieții din Ștefan cel Mare și-ar putea arunca tricourile după finalul unui tur rușinos, cu Dinamo ajunsă pe loc de baraj.
Play-off-ul e mai degrabă o Fata Morgana, țelul tulbure cu care să țină aprinse speranțele deșarte ale unor suporteri debusolați!

EZULTATE ETAPA A 13-A

Vineri:
Poli Iași - AFC Hermannstadt 0-2 (Detalii, AICI)
Astra Giurgiu - CS U Craiova 0-3 (Detalii, AICI)
Sâmbătă:
FC Botoșani - Viitorul 1-2 (Detalii, AICI)
FCSB - FC Voluntari 2-1 (Detalii, AICI)
Duminică:
Dunărea Călărași - Gaz Metan Mediaș 0-0 (Detalii, AICI)
Sepsi Sfântu Gheorghe - CFR Cluj 1-2(Detalii, AICI)
Luni:
Concordia Chiajna - Dinamo 0-0

Clasament:

clipboard01

FINAL CHIAJNA - DINAMO 0-0

Echipele de start:

Concordia Chiajna: A. Greab - A. Albu, M. Leca, A. Marc, N. Fota - Prepeliță, Gorobosov - Grădinaru, R. Deaconu, Nivaldo - Guessan
Rezerve: A. Costache, Bucșa, Măzărache, M. Cristescu, D. Panait, P. Batin, Ropotan
Antrenor: Dorinel Munteanu

Dinamo: Penedo - Corbu, Ciobotariu, Katsikas, Popovici - Cooper, Nistor - Salomao, Grozav, Sorescu - Axente
Rezerve: Muțiu, Delorge, M. Popescu, R. Grigore, Șerban, D. Popa, Moldoveanu
Antrenor: M. Rednic

Stadion Concordia
Arbitru: Radu Petrescu / Asistenți: Mihai Marica și Valentin Dumitru

***

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (255)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  30 Octombrie 2018, 16:44

Bre Sakamoto,pai Timisoara era singura echipa sponsorizata de primarie-atunci cand nu era permis!Pe timpul lui Iancu!Stiu doar ca primarul si inca vreo doi s-au ales cu dosar penal!La cat de vanati sunt capii PSD de "statul paralel"-care are in mana sa serviciile,DNA si Justitia-fii sigur ca nu va ajunge nici un banut la clubul din Craiova!Si nici la alt club!

mosvasile
mosvasile  •  30 Octombrie 2018, 16:35

Nu Katsikas "l-a salvat" pe tanarul Ciubotariu ci Corbu,"strangea"pe partea lui!Dar sa nu uitam ca acest Gafiuc era la statia de amplificare de la stadion-la meciurile "Stelei"-pana cand l-a matrasit Gigi!

caminero
caminero  •  30 Octombrie 2018, 08:54
Postat de dal93 pe 29 Octombrie 2018, 23:32

Cavalerule, tu comentezi aici? Meciul? Lancea si turnirul, prostovane!

I se spunea Front-de-Boeuf, precum berbecul ăla din Ivanhoe.

Vezi toate comentariile (255)
Comentează