FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 3-1

VIDEO+FOTO Dinamo - Gaz Metan 3-1 // Fază penibilă » 4 dinamoviști s-au făcut de râs în apărare!

Captură TV Dolce Sport +6   FOTO
Captură TV Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 07 august 2017 21:18

În minutul 7 al partidei dintre Dinamo și Gaz Metan, 3-1 final, oaspeții puteau marca primul lor gol din acest sezon, după o greșeală în lanț a apărării dinamoviste.

Totul a plecat după o minge a lui Anton trimisă în spate, din alunecare, spre Brănescu, însă portarul "câinilor" a degajat greșit mingea și balonul a ajuns în picioarele unui adversar.

Fotbalistul Gazului a centrat în careu, unde se aflau Nedelcearu și Marici, care au greșit la rândul lor și i-au dat posibilitatea lui Buziuc să trimită în spate către un coechipier, acesta din urmă șutând spre poartă. Mingea a fost reținută în cele din urmă de Brănescu.

Imagini cu faza puteți găsi în galeria foto, iar faza în format video este aici!

Detalii despre meciul dintre Dinamo și Gaz Metan!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  08 August 2017, 15:35

echipa de liga a 4-a. o sas e bata cu steluta lui laca a lui balint si a sergentului talpan.

maryan_ro83
maryan_ro83  •  08 August 2017, 11:52

Rugam dinamovistii sa umple Arena Nationala la meciul cu Sporting.. e mai frumos pe stadion decat la TV.. Doar Dinamo Bucuresti joaca un meci pe an in cupele europene.. Coeficient zero.. Anul viitor sau anii viitori vor veni adversari la fel de buni ca Bilbao.. Cu ce se lauda Dinamo? Campioana lunii iulie 2016, cupa Marbella, cea care a oprit FCSB din lupta pentru titlu..

simonhalep
simonhalep  •  08 August 2017, 08:19

Dinamoviştii, în general, sunt penibili. Au emblemă penibilă, cu 2 căței ***. Ce mai, ciuca bătăilor în europa de 2 decenii, 17 noduri tirana o bate pe unde o prinde, pescarii islandezi îi dezbracă în bătaie dacă le pică la sorți şi bilbao îi umileşte de nu-ți mai vine să te califici în cupe.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează