FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 3-1

VIDEO+FOTO » Dinamo nu impresionează, dar învinge Gaz Metan, scor 3-1

Foto: Alex Nicodim +20   FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 07 august 2017 23:00

Dinamo a învins-o pe Gaz Metan Mediaș în etapa a 4-a din Liga 1, scor 3-1, deși jocul "câinilor" n-a fost deloc unul convingător.

Trupa lui Contra a deschis scorul în minutul 32 dintr-un penalty executat de Paul Anton, după un fault în careu al lui Ionuț Voicu asupra lui Costache.

"Câinii" au majorat diferența în minutul 72, când Hanca primește o pasă de la Nemec și trimite în poartă. Tot Hanca a fost cel care a majorat diferența trei minute mai târziu, după o pasă a lui Nascimento. Popovici a stabilit scorul final în minutul 4 de prelungiri.

După patru etape Dinamo a urcat pe locul 4, cu 9 puncte, în timp ce Gaz Metan continuă să rămână "lanterna roșie" a Ligii 1 fără niciun punct acumulat.

Dinamo - Gaz Metan Mediaș 3-1
Au marcat: Anton 32 pen., Hanca 72, 75 / Popovici 90+4
VIDEO / TEXT

Dinamo: Brănescu – Romera, Nedelcearu, Marici, St. Filip (cpt) – P. Anton, Nascimento – Costache, Albin, Bumba – Nemec
Antrenor: Cosmin Contra
Rezerve: Penedo – Katsikas, Hanca, Rivaldinho, Mahlangu, Salomao, Dudea

Gaz Metan Mediaș: Greab – I. Voicu, Akaki (cpt), Perendija, Popovici – Danci, Bic – Manole, Olaru, Buziuc – Golubovic
Antrenor: Cristian Pustai
Rezerve: Pleșca – Paulo Jorge, Curtean, Tîrcoveanu, Trif, Mitic, Surugiu

Arbitru: Adrian Comănescu (Rm. Vâlcea) / Asistent 1: Marius Nicoară (Drobeta Tr. Severin) / Asistent 2: George Neacșu (Câmpulung Muscel) / Rezervă: Cătălin Popa (Pitești) / Observator LPF: Ioan Mironaș (Piatra Neamț) / Observator CCA: Alexandru Deaconu (București)

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (339)
960317577335949
Andrei Dorin  •  08 August 2017, 10:45

Daca tabela de marcaj la DINAMO nu afiseaza 1-0 din primul minut (eroare de afisare) , atunci arbitrii sunt obligati sa inventeze PENALTY . Aceasta regula ar trebui aplicata si in meciurile internationale - cei drept rare pentru DINAMO-BAUMIT , altfel vor mentine RITMUL (un meci la 6 ani) . HAI DINAMO + BRAVOS ARBITRII

dansy
dansy  •  08 August 2017, 09:00

Ati furat din nou!!!Nu a fost penalty.Sa va fie rusine si voua si celor din presa care nu zic nimic cand e vb de dinamo sai FCSB.

1745flo
1745flo  •  08 August 2017, 00:18

Forza Dinamo!

Vezi toate comentariile (339)
Comentează
Close