FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA - CONCORDIA CHIAJNA 0-3

VIDEO+FOTO Eroare uriașă de arbitraj în Poli Timișoara - Chiajna!

Captură TV Telekom Sport
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 16 octombrie 2017 19:12

Atacantul Chiajnei, Thaer Bawab, a marcat la Timișoara în minutul 49, la 1-0 pentru echipa lui, însă arbitrul asistent Andrei Constantinescu a ridicat fanionul pentru o poziție de ofsaid. Partida s-a încheiat cu victoria ilfovenilor, 3-0. 

La reluarea fazei din minutul 49, s-a văzut însă că atacantul Concordiei Chiajna se afla într-o poziție corectă de joc în momentul pasei primite de la Marian Cristescu. Ba chiar erau doi metri între el și ultimul apărător timișorean!

Arbitrul de centru a fost Robert Dumitru din Sfântu Gheorghe, ajutat la cele două tușe de Stelian Slab (Brașov) și Andrei Constantinescu (București).

Vezi VIDEO cu faza!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
tihi
tihi  •  17 Octombrie 2017, 11:09

Craciunescu este pensionarul analist,care deja nu judeca corect,ca si arbitrii pe teren !! Taceti domnule Craciunescu..nu bagati bete in roate aproape la toate meciurile,ca faceti gafa foarte mari !!! Sinteti deja depasit!!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  17 Octombrie 2017, 09:41
Postat de Razvan Marcel pe 16 Octombrie 2017, 22:13

Chiar sunteti idioti,de ce nu ziceti de CFR,a zs si Craciunescu penalty clar,si Balaj la fel.Deci sa intelegem pt CFR chiar daca au penalty .nu conteaza daca este sau nu,se da.Impotriva lor nu se va da nimik.

la meciul tur la Botosani a fost o faza in oglinda. CFR a avut penalty clar si s-a dat simulare iar jucatorul a fost eliminat. nici atunci nu s-a facut mare tam-tam. sunt sigur ca nici tu nu ai facut vreun protest ceva :)

dinamo_fan
dinamo_fan  •  17 Octombrie 2017, 09:38
Postat de sooos1ck pe 16 Octombrie 2017, 21:36

Nu-l poti scoate din arbitraj pentru un offside, sa speram ca o sa avem arbitraj video curand, chiar e nevoie!

daca nu vede un offside de 2-3 metri ce o sa faca la fazele la limita ? ideea e sa nu-i dai sansa sa strice un joc prin decizia lui in viitor si sa-si bata joc de munca unor oameni. numai la romani cred ca e mentalitatea asta de tolerare a incompetentei. pana nu se ajunge la vreo drama nu se ia nici o masura. de aia s-a ajuns la Colectiv si alte lucruri ca diversi incompetenti au fost lasati acolo in liniste sa o dea in bara..pana au dat-o in bara bine de tot si au murit peste 50 de oameni.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează