FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - SEPSI 5-1

VIDEO + FOTO Ploaie de goluri la Botoșani » Moldovenii urcă pe primul loc după ce au umilit-o pe Sepsi, 5-1! Supergol Patrick Petre

Foto: Ionuț Tabultoc/Gazeta Sporturilor +7   FOTO
Foto: Ionuț Tabultoc/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 iulie 2017 20:25

FC Botoșani a făcut spectacol în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe și s-a impus cu scorul de 5-1 în meciul jucat pe teren propriu, în etapa a treia. După succesul cu Sepsi, botoșănenii au urcat pe primul loc în clasament.

Trupa lui Costel Enache a deschis scorul în primul minut de joc, la primul corner al partidei. Miron a profitat de o respingere greșită a lui Niczuly la un șut expediat de Golofca și a marcat cu o execuție de la marginea careului mic.

Sepsi a replicat cinci minute mai târziu, prin Claudiu Herea, dar șutul acestuia a trecut pe lângă poartă.

Botoșani a mai punctat o dată în minutul 15, prin lovitura de cap a lui Laurențiu Buș, după o centrarea excelentă a lui Golofca.

Câteva minute mai târziu, Moruțan a fost și el aproape de a puncta, dar Dumbravă a intervenit salvator și a scos mingea de pe linia porții.

Repriza a doua a început cum nu se putea mai rău pentru Sepsi, care a rămas în 10 oameni după eliminarea lui Astafei. Mijlocașul revenit în această vară în Liga 1 l-a lovit cu cotul pe Mușat și centralul Cătălin Popa i-a arătat direct cartonașul roșu.

În minutul 60, Buș a realizat "dubla" cu un șut sub transversală, iar cinci minute mai târziu Mihai Roman a primit mingea de la Golofca și l-a învins pe Niczuly cu un șut la colțul lung.

Patrick Petre redus din diferență cu câteva minute înainte de final, cu un gol superb marcat direct din lovitură liberă, de la aproximativ 20 de metri.

Botoșaniul a replicat imediat cu o nouă reușită. De această dată, Lorand Fulop a reluat în poartă o minge care a lovit inițial bara, din șutul lui Golofca.

FC Botoșani a bifat cea mai mare diferență de scor din meciurile disputate până acum în noul sezon al Ligii 1 și ocupă fotoliul de lider cel puțin până la meciul celor de la CFR Cluj cu Gaz Metan, de sâmbătă seara.

VIDEO » FC Botoșani - Sepsi 5-1
Au marcat
: Miron '1, L. Buș '15, '59, M.Roman '65, L.Fulop '90/P. Petre '89
Cartonaș roșu: Astafei '47

FC Botoșani: Cobrea - Ungurușan, Burcă, Miron, Mușat - Cucu, Tincu - Buș, Moruțan, Golofca - D. Popa
Rezerve: Pap, Patache, Ciaccheri, M. Roman, Serediuc, Fulop, Bordeianu
Antrenor: Costel Enache

Sepsi: Niczuly - Burlacu, Ursu, Oros, Dumbravă - Ghinga, C. Herea - I. Fulop, P. Petre, Astafei - Hadnagy
Rezerve: Fejer, Damian, Veress, Pilibaitis, Papsys, Kilyen, Thiaw
Antrenor: Valentin Suciu

 
 

 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (24)
indolentu
indolentu  •  29 Iulie 2017, 15:59

iesti trist?zi mersi ca n a fost 6 1 ca parca ar fi fost un scor intre halep si babos

tihi
tihi  •  29 Iulie 2017, 15:14

Ce umilinta domnilor??? Botosanul nu a facut un meci mare...a avut un adversar nou promovat,care acum leaga jocul,fiind o echipa nou alcatuita + a avut arbitrajul de partea ei.In rest a fost un meci cenusiu.Sepsi OSK va reveni ca si anul trecut,si daca un meci pierdut inseamna umilinta in fotbal,atunci SEPSI OSK va umili la randul lui foarte multe echipe din liga 1.

haudinamo
haudinamo  •  28 Iulie 2017, 21:49

Ujpest de Crevedia o sa fie cea mai proasta echipa care a tranzitat vreodata divizia a. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează