FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO

VIDEO + FOTO Salomao a lăsat 3 "răniți" pe gazon » Fază genială la reușita lui Bokila

FOTO: Captură TV Telekom Sport +7   FOTO
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 noiembrie 2017 21:19

Dinamo a deschis scorul în minutul 22 al meciului cu Gaz Metan Mediaș, după reușita lui Jeremy Bokila.

Atacantul a marcat primul gol pentru Dinamo într-un meci oficial cu un șut din doi metri, după o acțiune senzațională a lui Diogo Salomao, 29 de ani.

Mijlocașul portughez și-a demonstrat valoarea și a pătruns excelent de pe partea stângă, a driblat fără probleme trei adversari, Zderici, Neagu și Cristea, și a șutat spre poarta lui Greab. Mingea a fost respinsă de portarul lui Gaz Metan, iar Bokila a îndeplinit o simplă formalitate.

Vezi AICI VIDEO cu faza

Vezi AICI desfășurarea meciului

Citește și: VIDEO + FOTO Gest șocant în Gaz Metan - Dinamo » Fostul jucător de la FCSB a făcut un penalty inexplicabil

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
mosvasile
mosvasile  •  05 Noiembrie 2017, 14:50

Pai de ce-i deteratzi numai 7?

haideusicfr
haideusicfr  •  05 Noiembrie 2017, 14:44
Postat de Dumitru Neculai pe 05 Noiembrie 2017, 07:21

CUM POTI MAI ZIARISTULE SAI IEI MERITUL LUI BOKILA SCRIIND CA LA GOL A ANDEPLINIT O FORMALITATE ???? AI JUCAT LA VIATA TA FOTBAL? INVIDIOSI RAI SANTETI VOI ZIARISTII CU JUCATORII NOSTRII SI CE TRANSMIT EI DEVIN SPECIALISTI ASI DAU CU PAREREA JUDECA FAZELE COMENTEAZA A LENE ERCEESULE ANGAJEAZA TINERI CE VOR SA VA VANDA MARFA NU CRITICI CARE TRIMET PE ALT CANAL PE CEI CE VIZIONEAZA UN MECI RCS AU SPECIALISTI CRAINICI REDACTORII CE FAC EMISIUNI INVITATII ABONATI FIE EI CU CARNETE DE ANTRENORI SAU ARBITRII SI DE CE NU SCRIITORI DUCETIVA AN CISMIGIU INVITATI PRIN ROTATIE SA FITI FERLEY CU TOATE ECHIPELE CRACIUNESCU SA COMENTEZE STRICT FAZELE NU FRF NU ETC PAREILE LUI SA LE TRANSMITA FAMILIEI LUI VA DATI IMPORTANTI CA SI CUM VOI FINANTAI FOTBALUL NU DRAGILOR VOI MANCATI DE PE URMA FOTBALUI RESPECTATI FISA POSTULUI PARERILE VOASTRE DATILE FAMILIILOR VOASTRE NOROCUL NOSTRU CU VOI CA AVEM TELECOMANDA ORI VA TRECEM PE MUTE ORI PE ALT CANAL PE MUTE E SATSFACATOR ANCERCATI SI VOI LA RELUARII CE COMICI PARETII OARE CITESTE BOSII RCS?????????? SAU AVETI CURAJUL SA COMENTATI????? DAR MAM USURAT CAT DE PUTIN PLUS MUTE PE VIITOR

Deac a indeplinit o ''formalitate'in meciul Romaniei cu Danemarca. Al naibii ..formalitate.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  05 Noiembrie 2017, 10:25
Postat de dinamo_fan pe 04 Noiembrie 2017, 22:19

Unul din putinii jucatori din liga 1 care stie sa dribleze. superba faza !

care putinii,ma frate, ca sunt cu duiumul! daca ma apuc sa ii insir acum, termin luni dimineata! e unu dintre putinii de la Dinamo care stie sa dribleze, e altceva!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează