FOTBAL  »  Superliga  »  SUPORTERI

VIDEO + FOTO Scene șocante la Botoșani! Autocarul fanilor lui Gaz Metan, atacat cu pietre! EXCLUSIV Reacția conducerii gazdelor

FOTO: novatv.ro +1   FOTO
FOTO: novatv.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 08 mai 2017 11:28

Gaz Metan a terminat la egalitate partida de la Botoșani, scor 0-0. Medieșenii au fost însoțiți în această deplasare de 15 fani, care n-au fost lipsiți de incidente.

  • Autocarul care a asigurat transportul acestora la Botoșani a fost atacat și s-a ales cu geamurile sparte.
  • Novatv.ro a anunțat că poliția s-a sesizat imediat și a deschis un dosar penal pentru distrugere, însă deocamdată nu a aflat autorul faptei.

Din primele informații se pare că spre autocarul cu fanii medieșeni s-a aruncat cu pietre. Președintele celor de la FC Botoșani, Cornel Șfaițer, a oferit primele detalii despre acest eveniment pentru GSP.RO:

"Chiar ne pare rău pentru cele întâmplate. Este prima dată când suporterii care vin la noi în oraș au probleme. Niciodată nu s-a mai întâmplat așa ceva de când sunt eu la echipa asta.

Cei care au aruncat cu pietre nu făceau parte din galeria noastră. Suporterii erau pe stadion atunci. Repet, ne pare rău. Mă bucur să aud că poliția caută vinovații", a zis Șfaițer.

Save

Save

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează