FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - ACS POLI TIMIȘOARA 1-1

VIDEO+FOTO U Craiova ratează șansa de a trece peste FCSB » Oltenii au remizat cu ACS Poli, 1-1, după un meci cu două goluri de excepție

Foto: sportpictures.eu +16   FOTO
Foto: sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 februarie 2018 22:47

U Craiova a remizat pe teren propriu cu ACS Poli Timișoara, 1-1, după o partidă animată de două goluri extrem de spectaculoase. Oltenii încheie sezonul regulat pe locul 3, ratând șansa de a o devansa, măcar temporar, pe FCSB.

Vezi AICI VIDEO de la meci!

Oltenii au început bine meciul și s-au instalat rapid în jumătatea oaspeților. Au urmat apoi 3 ocazii furtunoase.

Mai întâi, Mitriță a ratat o ocazie mare în minutul 25. Lansat ideal de Băluță, atacantul adus de la Pescara a șutat puternic din interiorul careului, dar Straton a respins în corner.

Straton a fost eroul Timișoarei în prima repriză și a mai blocat două faze importante ale oltenilor, la ocaziile lui Dimitrov (minutul 28) și Mitriță (35).

ACS Poli a deschis scorul total surprinzător în minutul 50, prin Andrei Enescu. Mijoașul a șutat superb de la 16-17 metri, execuție la care Mitrovici nu a avut răspuns.

Avantajul oaspeților nu a durat însă decât 7 minute. În minutul 57, Radoslav Dimitrov a marcat pentr u Craiova cu un șut incredibil de la 20 de metri.

Craiova putea trece în avantaj în minutul 79, dar Mitriță a lovit bara în urma unei lovituri libere executate din unghi.

S-a terminat 1-1, deși oltenii au fost periculoși în finalul partidei, precum la ocazia din minutul 88, când Straton, poate cel mai bun jucător al oaspeților, a blocat providențial șutul lui Burlacu.

În urma rezultatului de egalitate, U Craiova a ratat șansa de a o devansa pe FCSB. Oltenii încheie sezonul regulat pe locul 3, cu 51 de puncte, astfel că în play-off vor porni cu 26 de puncte.

De partea cealaltă, ACS Poli a acumulat 27 de puncte, bănățenii ocupând locul 10. În urma înjumătățirii punctelor, echipa lui Leo Grozavu va avea 14 puncte. 

CLASAMENT

U Craiova - ACS Poli Timișoara 1-1
Au marcat: Dimitrov '57 / A. Enescu '50
TEXT / VIDEO

U Craiova: Mitrovici - R. Popa, Kelici, Briceag - Dimitrov, Bic, Zlatinski, Bancu - Gustavo, A. Băluță, Mitriță
Rezerve: Calancea, Tiago Ferreira, Burlacu, Screciu, D. Glavina, Bărbuț
Antrenor: Devis Mangia

ACS Poli Timișoara: Straton - Străuț, Melinte, Artean, Maxi Oliva - Ciucur, Vașvari - Enescu, Velcotă, Popovici - Drăghici
Rezerve: Curileac - Haruț, Șeroni, Carabela, Bîrnoi, Croitoru, Ciaccheri
Antrenor: Leo Grozavu

Arbitru: George Rădulescu / Asistenți: Iulian Radu și Iulius Timar / Rezervă: Denis Haidiner / Observator: Cristian Nica

Partidele etapei a 26-a, ultima a sezonului regulat:

  • Vineri U Craiova - ACS Poli Timișoara 1-1
  • Sâmbătă 14:00 Botoșani - Gaz Metan
  • Sâmbătă 19:45 Poli Iași - Viitorul
  • Sâmbătă 19:45 Astra - Dinamo
  • Duminică 18:00 Juventus - CFR Cluj
  • Duminică 20:45 FCSB - Sepsi
  • Luni 17:30 Chiajna - Voluntari
 
 

 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (68)
1065808933555529
Andrei Preda  •  26 Februarie 2018, 03:33

Numai *** de la frf puteau sa faca regula asta de 2 bani cu injumatatitul punctelor o mare prostie ! De fapt trebuiau sa pastreze mai departe in playoff doar punctele castigate CU echipele calificate iar punctele cu cele din playout sa fie eliminate scurt ! Asa era cel mai corect si jucau pe ele mai departe ! Pt ca echipele care erau sigure de playout au inceput a face magarii pe cand celelalte jucau la sange ... sikty !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

antalmihai
antalmihai  •  24 Februarie 2018, 13:40

baluta afara sau rezerva cel mult. bic la echipa 2 sa raspunda cine zice ca la monitorizat 2 ani. burlacu sa fie titular .ptiu pe baluta,se gindeste la banii pierduti de la berbecu sef, probabil la si mituit sa nu mai joace la craiova, el e *** deja. afara!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lionforever
lionforever  •  24 Februarie 2018, 02:26
Postat de valeri_gazaev100 pe 23 Februarie 2018, 23:02

Pe bune si nu castiga, as completa :)))) In perspectiva playoffului , daca nu bati pe timisoara, ai vreo pretentie la campionat ? p.s. e vorba de csu, nu de stiinta.....

Csu e stiinta resru sunt fake--uri

Vezi toate comentariile (68)
Comentează