FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB 0-3

VIDEO+FOTO » Victorie la pas pentru FCSB! Roș-albaștrii înving pe terenul lui FC Botoșani, scor 3-0

Foto: Ionuț Tabultoc / Gazeta Sporturilor +15   FOTO
Foto: Ionuț Tabultoc / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 decembrie 2017 16:57

FCSB n-a avut probleme în meciul câștigat în deplasare cu FC Botoșani, scor 3-0, în etapa a 21-a. Roș-albaștrii au controlat partida de la un capăt la celălalt.

Formația lui Dică a început cum nu se putea mai rău pentru ea și după 8 minute a fost nevoită să-l înlocuiască pe Mihai Bălașa, accidentat, cu Dragoș Nedelcu. Fundașul a avut grave probleme musculare. Vezi AICI mai multe detalii despre accidentarea lui Bălașa!

Primul gol al partidei a venit în prelungirile partidei, când Gnohere a primit o pasă de la Florin Tănase și a înscris cu stângul. Pe reluări însă s-a putut vedea cum Tănase se afla în ofsaid, dar arbitrul asistent n-a observat acest lucru și a lăsat jocul să meargă. 

Majorarea scorului a fost stabilită în minutul 58 de Dennis Man, care a fost găsit perfect în fața porții de Florinel Coman, abia intrat pe teren. Scorul final a fost stabilit de Florin Tănase în minutul 3 al prelungirilor, când a profitat de o eroare în apărarea adversă.

După 21 de etape, FCSB ocupă locul 2, cu 44 de puncte, la 5 lungimi în spatele liderului CFR Cluj. FC Botoșani e și ea în play-off, pe locul 4, cu 35 de puncte.

clasament bun

FC BOTOȘANI - FCSB 0-3  VIDEO / TEXT
Au marcat: Gnohere 45+1, Man 58, Fl. Tănase 90+3

Echipele de start: 

FC Botoșani: Cobrea - Ungurușan, Miron, A. Burcă, Mușat - Tincu (cp), Bordeianu - M. Roman II, Moruțan, L. Buș - D. Popa
Rezerve: Pap, Serediuc, Rodriguez, Plamada, Oaidă, Ciaccheri, Chitoșcă
Antrenor: Constantin Enache

FCSB: Niță - Enache, Larie, Bălașa, Momcilovici - Pintilii, Filip - Man, Achim, Fl. Tănase (cp) - Gnohere
Rezerve: Vlad, Nedelcu, Pleasca, Coman, Golofca, Popescu, D Benzar
Antrenor: Nicolae Dică

Terenul de la Botoșani a fost foarte greoi din cauza ploii și zăpezii care au căzut peste noapte. Mai multe detalii despre starea terenului AICI!

 
 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (400)
104267036963809
Costi Costica  •  11 Decembrie 2017, 11:42

au jucat moldoveni la vrajala daca ii batea dinamo cu 3 *** asa ne facem ca am jucat ce *** cu ciobanu ca de *** suntem si noi iubirea patronului din botosani pe fata ce sa bat ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

taunul.
taunul.  •  11 Decembrie 2017, 10:19
Postat de chris_bu67 pe 11 Decembrie 2017, 10:06

Defunctelor Gloria Bistrița și Ceahlăul,se alătură Botoșaniul trupa non-combat.Cu Botoșani în play-off va și mai ușor pt. gigi,dar tot nu va câștiga titlul.Pandurii erau și ei prieteni cu gigi,sunt în drum spre groapă și ei.

Trece pe lista si clona de la Craiova.

chris_bu67
chris_bu67  •  11 Decembrie 2017, 10:06

Defunctelor Gloria Bistrița și Ceahlăul,se alătură Botoșaniul trupa non-combat.Cu Botoșani în play-off va și mai ușor pt. gigi,dar tot nu va câștiga titlul.Pandurii erau și ei prieteni cu gigi,sunt în drum spre groapă și ei.

Vezi toate comentariile (400)
Comentează