FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CONCORDIA 1-2

VIDEO Gaz Metan - Chiajna: prima victorie pentru Miriuță la Concordia, 2-1! Ilfovenii scapă de ultimul loc

Articol de GSP - Publicat luni, 11 septembrie 2017 16:16

Concordia Chiajna a obținut prima victorie din acest sezon, impunându-se pe terenul unei alte echipe aflată în suferință, Gaz Metan Mediaș, scor 2-1.

Oaspeții puteau marca încă din prima repriză, însă Istvan Kovacs a anulat în mod eronat reușita lui Cristi Bud din minutul 15 pe motiv de ofsaid.

Ilfovenii au marcat în cele din urmă după pauză, când Ronaldo Octavian Deaconu a transformat elegant o lovitură liberă din marginea careului. În vârstă de 20 de ani, acesta a reușit astfel primul său gol în Liga 1.

În minutul 60, Concordia putea să-și majoreze avantajul, dar devierea fostului dinamovist Andrei Marc a lovit bara.

Medieșenii nu au mai rezistat însă un minut mai târziu. După un atac prelungit al ilfovenilor, Paul Batin a înscris printr-un șut perfect plasat, de la aproximativ 15 metri.

Ilfovenii au încheiat meciul cu doi oameni mai puțin, după ce Patache și Batin au văzut al doilea galben în ultimele zece minute.

Aflați în superioritate, ardelenii au marcat golul de onoare în minutul 90+3, prin Golubovici, aflat la golul cu numărul 53 pe prima scenă fotbalistică a României.

Ca urmare a victoriei, Concordia obține prima victorie în campionat și, totodată, primul succes de la venirea pe bancă a lui Vasile Miriuță. Ilfovenii au evadat de pe ultimul loc, urcând până pe locul 12, cu cinci puncte.

De partea cealaltă, situația medieșenilor continuă să fie una disperată. Aceștia au ajuns la cinci înfrângeri în ultimele șase meciuri. Gazul se poziționează pe locul 13, cu 4 puncte.

12

Gaz Metan - Concordia Chiajna 1-2
Au marcat: B. Golubovici 90+3 / Oct. Deaconu '46, Batin '61

TEXT / VIDEO

Echipele de start:

Gaz Metan: Pleșca - I. Voicu, Perendija, M. Constantin, De Vriese - Bic, Paulo Jorge - Surugiu, Olaru, Popovici - Golubovici
Rezerve: Greab, Buziuc, Khubutia, Lokaj, L. Manole, Mitici, R. Romeo
Antrenor: Cristi Pustai

Concordia Chiajna: Bălgrădean - Patache, A. Marc, Manasse, Albu -  Babici - Bawab, M. Cristescu, Oct. Deaconu - Bud, Batin
Rezerve: Caparco, Bucșă, Fota, Grădinaru, M. Pena, R. Răducanu, Răzdan
Antrenor: Vasile Miriuță

Arbitru: Istvan Kovacs
Tușier: Ovidiu Artene
Tușier: Daniel Hulubei

 
 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  11 Septembrie 2017, 20:22
Postat de planetfun pe 11 Septembrie 2017, 19:45

etapa viitoare, miriuta se prezinta fara batin si patache. se stie deja unde ajung punctele.

cand spui batin si patache aproape ca faci analogia Ronaldo-Ramos...2 piese ale campionatului, jucatori care decid de unii singuri aproape orice partida. de curiozitate..nu te intreb de Batin ala cum joaca...te intreb daca l-ai vazut macar cum fuge..de zici ca are ceva proteza de sold sudata gresit.

claudiu.h12
claudiu.h12  •  11 Septembrie 2017, 20:16

Celebra Liga Cucuruz, sponsorizată de SC Mamaliga sau Mălai SRL, v-a prezentat un alt derby de zile mari... Sa nu uitam respectabila FrF manageriata de perfectul Burlan !

planetfun
planetfun  •  11 Septembrie 2017, 19:45

etapa viitoare, miriuta se prezinta fara batin si patache. se stie deja unde ajung punctele.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează