FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CONCORDIA CHIAJNA 2-1

VIDEO Gaz Metan obține o victorie dramatică cu Chiajna și scapă de ultimul loc » Cristi Pustai, victoria 100 ca antrenor la meciul în care fanii i-au cerut demisia

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 martie 2018 16:07

Gaz Metan Mediaș a obținut prima victorie din acest play-out, reușind să o învingă pe Concordia Chiajna, scor 2-1. Golul decisiv a venit din penalty, în prelungirile partidei.

Gaz Metan a jucat mult mai bine față de meciul cu Dinamo și a atacat încă din startul partidei. În minutul 33, Joao Diogo a marcat primul gol pentru echipa ardeleană, înscriind cu o lovitură de cap.

Medieșenii puteau să închidă meciul în minutul 69, dar Rondon a ratat o ocazie imensă, șutând slab dintr-o poziție favorabilă.

Egalarea a venit în minutul 80, când Andrei Prepeliță a înscris printr-o execuție plasată de la marginea careului.

Totuși, Gaz Metan a reușit să dea lovitura în prelungirile partidei, când Rosado a înscris din penalty în urma unei erori colective a defensivei celor de la Concordia.

Fanii lui Gaz Metan i-au solicitat demisia lui Cristi Pustai, cel care azi a reușit victoria cu numărul 100 ca antrenor în Liga 1. Totodată, suporterii prezenți în tribune au scandat numele lui Mircea Rednic, prezent la meciul disputat în această seară.

În urma victoriei, Gaz Metan a acumulat 11 puncte și a revenit pe locul 7 în clasamentul play-out-ului. Ardelenii sunt la egalitate cu Sepsi, care are însă un meci mai puțin.

Concordia e pe 4, cu 15 puncte, și pierde din nou puncte în prelungirile partidei. Etapa trecută, echipa lui Ion Moldovan fusese egalată de Sepsi la una dintre ultimele faze ale meciului.

Gaz Metan Mediaș - Concordia Chiajna 2-1
Au marcat: J. Diogo '33, Rosado 90+1 p. / Prepeliță '80

TEXT / VIDEO

Echipele de start:

Gaz Metan: Greab - V. Crețu - M. Constantin, Fytanidis, Sg. Popovici - I. Cristea, Neagu - Joao Diogo, Tîrcoveanu, Caiado - Rondon
Rezerve:
Pleașcă, Bușu, Olaru, Pîrvulescu, R. Romeo, Rosado, Sîrghi
Antrenor:
Cristi Pustai

Concordia Chiajna: Caparco - Patache, Marc, Albu, Yamissi - Panait, Prepeliță - Nivaldo, Cristescu, Bumba - Pena
Rezerve:
Vitkauskas, Batin, Bawab, Bucșa, Cioablă, R. Deaconu, Grădinaru
Antrenor: Ion Moldovan

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
chris_bu67
chris_bu67  •  17 Martie 2018, 21:23
Postat de randoom.__ pe 17 Martie 2018, 18:41

asta este o gluma proasta./ mediasul dupa mizeria de blat facuta cu dinamo aka rusinea romaniei etapa trecuta,nu are voie sa bata astazi. wtf/

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

merace
merace  •  17 Martie 2018, 20:35

Bravo, Medias! Ma ca mam indoiam ca isi merita locul in semifinalele Cupei Romaniei, dupa ce a trecut de Astra, dar acum ca batut-o si pe Chiajna, e clar ca e pe merit! :D hahaha

randoom.__
randoom.__  •  17 Martie 2018, 18:41

asta este o gluma proasta./ mediasul dupa mizeria de blat facuta cu dinamo aka rusinea romaniei etapa trecuta,nu are voie sa bata astazi. wtf/

Vezi toate comentariile (3)
Comentează