FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

VIDEO Gică Hagi, plan REVOLUȚIONAR! Propune o alianță a șefilor din Liga 1: „Trebuie să mergem la UEFA, să primim și noi 30 de milioane de euro!”

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 22 aprilie 2019 11:15

Viitorul a remizat cu FCSB, scor 1-1. La finalul partidei, Gică Hagi a susținut o conferință-manifest, prin care le-a cerut celor de la UEFA modificarea criteriilor de participare în grupele Ligii Campionilor. 

„Trebuie să facem un grup să mergem la UEFA, la cei de afară, și să îi întrebăm de ce noi nu avem nicio echipă în grupele Ligii Campionilor, iar alții au patru echipe direct în grupe, fără calificări. Suntem în primele 32 de țări ale Europei. Le fac doar din creion? Aruncați-ne, tată, în lume a șaptea. 

De ce România, Bulgaria, Serbia, să nu aibă o echipă în grupe? Să primim 30 de milioane de euro, să putem investi, să plătim și noi salarii mari. Sunt echipe cu buget de 500 de milioane de euro, iar noi nu putem ajunge nici la 10 milioane. Cum să ne batem? Domnilor, explicați-mi voi, cum?”, a declarat Gică Hagi în conferința de presă de la finalul meciului Viitorul - FCSB 1-1. 

România are PATRU LOCURI DISPONIBILE

  • Campioana României intră în primul tur al preliminariilor Ligii Campionilor
  • Vicecampioana și ocupanta locului 3 merg în primul tur al preliminariilor Europa League
  • Câștigătoarea Cupei României merge în turul secund al preliminariilor Europa League

Vezi și: 

VIITORUL - FCSB 1-1 // Gică Hagi e supărat: „Am avut meciul în mână și puteam să câștigăm” + altă nemulțumire a „Regelui”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (81)
zinzir
zinzir  •  23 Aprilie 2019, 17:25

Gica, noi am avut loc direct in CL, iar echipa de pa locul doi in calificari. Nu e vina UEFA ca le-am pierdut. E vina echipelor ca Viitorul care au facut doar act de prezenta in preliminarii si nu au dus coeficientul in cadere libera. UEFA castita milioanele alea pentru ca ofera meciuri tari, care fac audienta, cu echipe din tarile mentionate de tine CL ar iesi pe minus.

rocky2
rocky2  •  23 Aprilie 2019, 15:46

Auzi ce grozavie viseaza regele! Nici macar comunistii nu se gandeau la asa aberatii! Sa vina altii sa ne plateasca noua contraperfornantele, amatorismul si manelismul! Adica el ar vrea sa ia bani ca cei de la Ajax, carora nu le e nici pana la nivelul gleznei?

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  23 Aprilie 2019, 13:21

Nu uitati ca Steaua a adus puncte .. am avut o echipa in CL si una in preliminarii .. dar ati facut misto .. decat sa ia steaua campionatul mai bine il ia o echipa prin blaturi .. care apoi isi ia rusine in afara .. si primele campioanate luate de cfr .. a fost furaciune .. daca juca steaua direct in Cl ne calificam in primavarta .. toata lumea zice ca cfr a facut multe puncte .. ei au jucat 8 meciuri .. noi cand am ajuns la kiev .. dupa cate meciuri veneam ? sau noi cand mergeam mai departe .. si campioanele de carton plecau acasa dupa 2 meciuri ? acum nah ... jucati cu nimeni .. si va uitati la nimeni .. sa vina Dudelange ..

Vezi toate comentariile (81)
Comentează