FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali, detalii neștiute despre MM Stoica: „L-a «paradit» pușcăria”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat joi, 17 ianuarie 2019 12:03

La 16 ani de când Gigi Becali a preluat-o pe FCSB, postul TV Digi Sport i-a dedicat un interviu-maraton de două ore. Patronul roș-albaștrilor a vorbit în direct de la palat cu jurnaliștii televiziunii respective. 

Gigi Becali a vorbit și despre Mihai Stoica, explicând că certurile și schimburile dure de replici din trecut nu au afectat relația dintre cei doi. 

MM Stoica e fratele meu. Niciodată nu am ținut cont de ce a spus când ne-am certat. Am ținut mult la el, a intrat în inima mea și nu putea ieși  pentru niște jigniri. Au fost doar vorbe în vânt.

E în inima mea, e fratele meu. Cât a fost în pușcărie, nu am dat postul lui altcuiva. El la Steaua e ca și cum aș fi eu. Acum e «paradit». L-a «paradit» pușcăria. Mie nu mi s-a întâmplat asta”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

Mihai Stoica, 53 de ani, a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare, pe 4 martie 2014, în "Dosarul Transferurilor", și a fost eliberat pe 15 februarie 2016.

Citește și:

Gigi Becali a făcut „11-le” ideal de când a preluat-o pe FCSB » Budescu și Varela nu au avut loc

Gigi Becali, la 16 ani de FCSB: „Îmi face Dumnezeu echipă, țac-țac-țac, și batem PSG în finala Ligii!” ;)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
luisharcsa
luisharcsa  •  17 Ianuarie 2019, 20:31
Postat de fairplayromania pe 17 Ianuarie 2019, 15:50

Stoica Mihai ar trebui interzis pe toate stadioanele din Ronânia,chiar si pe Arena Naţională.....

gee-gee la fel.Interzisi la fotbal.

fairplayromania
fairplayromania  •  17 Ianuarie 2019, 15:50

Stoica Mihai ar trebui interzis pe toate stadioanele din Ronânia,chiar si pe Arena Naţională.....

1566178743642986
Vlad Hartea  •  17 Ianuarie 2019, 15:09

Adica cum puscaria l-a paradit pe MM ?? Ce vrea sa ne spuna ciobanul fardat, ca el a suportat ca un erou anii de puscarie, in timp ce MM este daramat psihic ?? Becali poate uita cat de mult s-a milogit pe la Basescu sa-l gratieze, sau cum se dadea bolnav ca sa poata sa fie eliberat pe motive medicale, in timp ce MM si-a ispasit cu demnitate pedeapsa, fara sa faca din asta un circ !!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează