FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - POLI IAȘI

VIDEO Gol magnific în Voluntari - Sepsi! Recidivistul Căpățână a înscris din nou de la o distanță uluitoare

Articol de GSP - Publicat luni, 18 decembrie 2017 18:49

Mihai Căpăţână a înscris golul de 3-0 în minutul 80 al meciului cu Sepsi OSK.

VEZI VIDEO

Mijlocașul ilfovenilor l-a surprins pe Niczuly, care se aștepta ca fotbalistul să schimbe partea, însă a tras direct pe poartă, de la 40 de metri.

Căpățână nu este la prima isparvă de acest gen. Pe 23 octombrie 2016, într-un Poli Iași - Voluntari 1-2, fotbalistul a înscris de la 60 de metri, după ce Grahovac greșise o degajare.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
florisking
florisking  •  18 Decembrie 2017, 21:51

turbozero si 1roman.......voi sunteti de pe alta planeta?!! voi chiar nu vedeti bine?!....omul a vrut sa suteze cu dreptul dar a incurcat picioarele. el a vrut sa centreze cu exteriorul piciorului drept ,sa schimbe partea , sa urmareasca recentrarea lui,,x,, si sa dea gol cu capul, dar nu i-a iesit....ghinionul lui!! asta ca nu am mai vazut 2 comentarii mai idioate decat ale voastre,unul dupa altul si ca .....am avut timp......sper sa va insanatositi cat mai repede!!

submarina
submarina  •  18 Decembrie 2017, 21:47

Nici vorba de centrare!

1225025800847882
Cornel Ilioi  •  18 Decembrie 2017, 21:47
Postat de turbozero pe 18 Decembrie 2017, 21:39

gol din greseala se vede clar ca vrea sa centreze.. se uita spre centru apoi alearga inca vreo 10 metri pana loveste mingea fara sa se mai uite spre poarta

Raspund rar la comentariile de pe GSP dar acum o fac: intentia jucatorului a fost poarta, nu centrarea....urmariti cum se uita spre poarta inainte de a depasi jumatatea terenului si-l vede pe portar pe linia de 16 metri....apoi cum se uita a doua oara inainte de a ajunge la minge si vede portarul in mijlocul careului....urmeaza sutul direct spre poarta. Intuitia l-a ajutat pentru ca asa ceva nu repeti la antrenament.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează