LIGA 1    •   FC VOLUNTARI - SEPSI 3-0

VIDEO Golul finalului de an a lăsat mască pe toată lumea: "Doar pe rețelele de socializare am mai văzut așa ceva"

FOTO: Captură

FOTO: Captură

Luni, 18 Decembrie 2017

Eurogolul lui Mihai Căpățână din partida FC Voluntari - Sepsi 3-0 a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Dragoș Huiban, unul dintre jucătorii covăsnenilor, s-a declarat uimit de golul încasat de echipa sa. "Doar pe rețelele de socializare am mai văzut un asemenea gol. Oricum, scorul era 0-2, nu mai aveam ce să facem. Primim goluri foarte ușor și e greu să ne remontăm psihic pentru a reveni de la 0-1, de la 0-2. Asta e problema noastră, nu putem să remontăm scorul când suntem conduși. 

Suntem datori celor din club, care au făcut eforturi ca această echipă să fie în Liga 1. Trebuie să ne ridicăm la nivelul așteptărilor lor", a declarat Huiban, la Look TV.

Vezi aici eurogolul lui Căpățână

Comentarii (2 ) Adaugă comentariu

tihi  •  19 Decembrie 2017, 09:01

Asa se intampla,cand jumatatea din echipa joaca pentru adversari !! Daca nu aducem alti jucatori,nu ne vom mentine nici in liga 2 !! Unii jucatori pot face fata ligii 1,dar nu vor sa joace !! SA PLECE !! Fara munca nu exista nici rasplata !! Nu trebuia sa fie platiti si poate atunci se apuca si de joc !! RUSINE ACESTOR NEJUCATORI! Pacat de domnul Diószegi,pacat de antrenori si pacat de spectatori !!

1roman  •  18 Decembrie 2017, 20:15

A vrut sa schimbe partea, dar a pus piciorul de sprijin departe de mingea. D'aia a marcat! O intamplarea fericita dupa o executie defectuoasa.

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase