FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO GSP LIVE // Erik Lincar, despre blatul eșuat din Steaua - Dinamo: „S-a jucat 16 la 6” + Antrenorul echipei lui Dragnea admite: „Am pariat”

Erik Lincar, în dreapta, alături de Gigi Becali și Claudiu Răducanu // FOTO: Arhivă GSP
Erik Lincar, în dreapta, alături de Gigi Becali și Claudiu Răducanu // FOTO: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 16 aprilie 2019 11:46

Erik Lincar (40 de ani), antrenorul lui Turris Turnu Măgurele (liderul Seriei a 3-a din Liga 3, echipă susținută de fiul lui Liviu Dragnea), a fost azi la GSP Live, emisiunea moderată de Costin Ștucan.

Fostul mijlocaș a rememorat un meci cu cântec între Steaua și Dinamo încheiat 0-0. Partida la care se referă Lincar s-a jucat pe 15 mai 1999, în etapa a 30-a din Divizia A, pe Ştefan cel Mare. 

La vremea respectivă s-a scris că acest meci trebuia să fie câștigat de Dinamo, aflată în luptă strânsă cu Rapid pentru titlu, cu ajutorul unor fotbaliști de la Steaua, grupare ieșită la momentul respectiv din calculele campionatului.

Din această partidă rămâne imaginea simbolică a unei lovituri libere bătute de Iftodi la ultima fază a meciului, iar portarul stelist Ritli urmărește cu lejeritate mingea ducându-se la o palmă de bară. 

CASETA MECIULUI DIN PROSPORT: 

caseta meciului

 Întrebat despre acel joc, stelistul Lincar, titular la oaspeți, a confirmat voalat că jumătate din echipa lui și-a dorit să piardă, dar Dinamo nu a fost în stare să câștige:

„La fotbal, câteodată, apar și surprizele. Degeaba s-a jucat 16 la 6, că tot egal a ieșit. Acel joc l-am jucat și în inferioritate, dar acum nu mai contează. Eu cred că acum multe lucruri din trecut nu se mai întâmplă”.

Întrebat dacă a jucat vreodată la pariuri, fostul fotbalist a mărturisit: „O dată, cu mult timp în urmă, mi-a dat cineva un pont și am jucat. Eu cred că în fotbal, și când e ceva sigur, trebuie să ai o rezervă. De asta poate este așa frumos acest sport”.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

2titluri și o Cupă a României a câștigat Lincar cu Steaua

Citește și:

 GSP Live // VIDEO Gică Hagi, idolul copilăriei lui Erik Lincar: „Nu reușeam să mă țin de el la antrenamente”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
iobag
iobag  •  16 Aprilie 2019, 21:46
Postat de arch_enemy_fcsb pe 16 Aprilie 2019, 14:55

''co-patron '' la o asociatie sportiva apartinand armatei ( statului roman ) =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) sa te iei de mana cu ala care a zis ca a avenit domnul la steaua :))))))))))))))))))))))))))))))))))

Prietene, vezi ca o asociatie sportiva non profit nu poate apartine statului prin definitie, asta ar fi caz de parnaie grav. Daca tot vrei sa te dai cunoscator macar nu semnaliza ca esti prost :)))

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  16 Aprilie 2019, 18:48

mimamo ii rupe pe fecesebei in ultimele 20 partide iar la partidele din sampion lig suporterii lui mimao cumpara veste fecesebeilor RAI de frig !!!!!!!!!!

supereduardo10
supereduardo10  •  16 Aprilie 2019, 17:25
Postat de rocky2 pe 16 Aprilie 2019, 16:24

Minciuni gogonate! Ce blat e ala cu 8 galbene, 2 rosii si plin de scantei(Kirita, Vladoiu, Ad Matei, Duro si Trica, adica toti "mieluseii"erau pe teren) si incheiat egal??? Cred ca din contra, stelistii au jucat cu ambitie pentru a nu ajuta Dinamo in disputa de la distanta cu Rapid!

Ia r vorbesti ca un nepricieput...ala a fost blat din avion nu are legatura cartonasele, tocmai pe vremea aia asa se faceau blaturile se luau cartonase multe vezi ceahlaul si bistrita :))) Dar faze de poarta mai nimic. Pt ca iesea scandal cu suporterii in meciul ala au plimbat mingea urmand ca in ultimele 10 minute Dinamo sa dea gol si sa ia campionatul..dar au ratat incredibil iar ultima faza e de cascadorii rasului cu zidul pus la misto si portarul stand jos la bara oposa ..nici macar nu a mimat plonjonul cum se face astazi cu manile stranse ;)) ...Dinamo nu a fost in stare sa bata nici cu blat asa cum a facut si Steaua cu Buzaul :)))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează